banner564

Ağır bir suç işledi

Eski kız arkadaşını Ozanköy’deki futbol sahasına götürerek, dayak sonrasında ırzına geçmekle suçlanan Baver Çoban cezaevine gönderildi

Ağır bir suç işledi
banner598

 Suna ERDEN

Girne’ye bağlı Ozanköy’de futbol sahasının tuvaletlerinde eski kız arkadaşına tecavüz ettiği öne sürülen Baver Çoban hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlı dün teminat talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Sanığın ciddi darp ve tecavüz suçu işlediği belirtilerek, tutuklu yargılanması talep edildi. 
Tecavüz olayını soruşturan polis memuru, zanlının şikâyet üzerine tutuklandığını belirterek, detayları aktardı. 
Polis, 11 Şubat tarihinde 20.00- 00.40 saatleri arasında Ozanköy’de futbol sahasının basın ve gözlem odasında yaşanan olayda zanlının eski kız arkadaşını kıskandığı için ciddi bir şekilde darp ettiğini, ardından ”Lavaboya girmezsen çok kötü şeyler olacak. Buradan çıkamazsın, seni öldürürüm” diyerek şiddet tehdidinde bulunduğunu söyledi. 

Tehditle gözlem odasına götürdü
Polis, zanlının darp ve tehditle gözlem odasının tuvaletlerine götürdüğü C.G.’ye zorla oral ilişki yaptırdığını ve daha sonra ırzına geçtiğini ifade etti. Soruşturmanın tamamlandığını, zanlının işlediği suçun çok ciddi ve ağır ceza kapmasına giren bir suç olduğunu, yargılamadan kaçabileceğini kaydeden polis, tutuklu yargılanmasını talep etti.
Mahkeme zanlıyı tutuklu yargılanmak üzere 2 ayı aşmayacak bir süre ile cezaevine gönderdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473