banner564

Aileleri perişan oldu

İki işsiz genç, dört ayrı okuldan 700 TL nakit para ve eşya hırsızlığı yüzünden tutuklandı

Aileleri perişan oldu
banner598
Hüseyin ÇİÇEK


   Gazimağusa’da 4 ayrı okul kantinine girerek 710 TL nakit para, 2 adet dizüstü bilgisayar, 2 cep telefonu ve 1 DVD oynatıcı sirkat etmekle suçlanan Fehmi İlişen ve Hasan Şahan isimli gençler polis tarafından tutuklanırken, haberi duyan aileler büyük bir acı yaşadı.
   Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Osman Örs, zanlıların 26 ve 27 Nisan 2015 tarihlerinde Gazimağusa’da 4 ayrı okul kantininden 2 adet dizüstü bilgisayar, 2 adet cep telefonu ve bir adet dvd oynatıcı sirkat ettiklerini söyledi. Zanlıların sirkat ettiği nakit paranın 540 TL’si ile  bir cep telefonu dışında diğer eşyaların zanlıların tasarrufunda bulunduğunu belirten Örs, zanlı 2 Hasan Şahan’ın suçunu kabul ettiğini söyledi. 
    Soruşturmanın henüz yeni başladığına vurgu yapan Örs, aranan emarenin olduğunu ve alınacak ifadelerin bulunduğunu belirterek zanlıların 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmalarını talep etti.
   Zanlıların avukatının da itirazı olmaması üzerine Yargıç Ayşen Toroslu, soruşturmanın salimen yürütülebilmesine olanak sağlamak amacı ile zanlıların 2’şer gün süre ile poliste tutuklu kalmalarına izin ve emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2015, 10:06
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474