banner564

Akademisyenler konuşacak

BM Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü dolayısıyla KKTC’de panel düzenleniyor

Akademisyenler konuşacak
banner598
“13 Ekim BM Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü” dolayısıyla bugün 09.30–13.30 saatleri arasında Yakın Doğu Üniversitesi’nde panel düzenleniyor.
“BM Dünya Afet Risklerinin Azaltılması Günü” dolayısıyla dün Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı’nda basın toplantısı gerçekleştirildi.
Basın toplantısında verilen bilgiye göre bugün, 09.30–13.30 saatleri arasında Yakın Doğu Üniversitesi Büyük Kütüphane Salon 4’te “Ülkemizde Afet Riski Oluşturan Uygulamalar, Alınan Önlemler ve Risklerin Bertarafına Yönelik Alınması Gereken Önlemler” konulu panel düzenlenecek. 
Uluslararası Üniversiteler Arama Kurtarma Konseyi, Sağlık Bakanlığı, Milli Eğitim Bakanlığı ve Sivil Savunma Teşkilat Başkanlığı işbirliğinde gerçekleştirilecek panelde, İstanbul Teknik Üniversitesi ve KKTC üniversitelerinden öğretim elemanları konuşmacı olarak yer alacak.
Sivil Savunma Teşkilatı Başkanlığı Hareket ve Eğitim Kıdemli Şube Müdürü Mehmet Yılmabaşar basın toplantısında yaptığı konuşmada, afet ve acil durumlara hazırlık için yaptıkları çalışmalardan bahsetti.

Güncelleme Tarihi: 15 Ekim 2015, 09:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473