banner564

Akar: İyi işleri destekleyeceğiz

Hasan Taçoy, Faiz Sucuoğlu ve SDP heyeti Diyalog TV’yi ziyaret etti

Akar: İyi işleri destekleyeceğiz
banner598
Diyalog Medya Grubu’na dün ziyaretçi akını yaşandı. Diyalog Tv’nin yayın hayatına başlamasından dolayı Diyalog Medya Grubu Genel Direktörü Reşat Akar’ı Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Tözün Tunalı başkanlığı’ndaki Sosyal Demokrat Parti (SDP) heyeti ve Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa  Milletvekili Dr. Faiz Sucuoğlu ziyaret etti. 

Taçoy: Halkın gündemini bize aktarıyorsunuz
Bakan Taçoy ziyarette yaptığı konuşmada, Diyalog Medya Grubu’nun yeni kurulan bir aile olduğuna vurgu yaparak, başarı diledi. Diyalog Medya Grubu’nun halkın gündemini kendilerine yansıtma görevini üstlendiğine dikkat çeken Taçoy, bu haberleri dikkate alarak topluma hizmet etmeye çalışacaklarını belirtti. 

Sucuoğlu: Demokratik sürece katkı sağlıyorsunuz
UBP Lefkoşa Milletvekili Dr. Faiz Sucuoğlu da ziyaretteki konuşmasında Diyalog gazetesinin kısa sürede büyük bir başarı elde ettiğini belirtti. “Bu başarının televizyonda da devam edeceğinden kuşkum yoktur” diyen Sucoğlu başarılar diledi. Sucuoğlu, Diyalog Medya Grubu’nun yayınlarıyla KKTC halkına hizmet ettiğine dikkat çekerek, demokratik sürece ciddi bir katkı sağlandığını belirtti. 

Tunalı: KKTC’yi yeniden inşa etmek için yola çıktık
Sosyal Demokrat Parti Başkanı Tözün Tunalı da partisinin ayni Diyalog Tv gibi yeni kurulduğunu anımsatarak, “doğru politikalar ortaya koyarak KKTC’yi yeniden inşa etmek için yola çıktık” dedi. Tunalı, Reşat Akar’ı uzun yıllardır tanıdığını ifade ederek, “Reşat Akar’ın olduğu yerde başarı gelir” dedi. 

Akar’dan siyasiler mesaj 
Diyalog Medya Grubu Genel Direktörü Reşat Akar da ülkenin kritik bir süreçten geçtiğini belirterek, Diyalog Medya Grubu olarak sorunların aşılmasına katkı koymaya çalıştıklarını vurguladı. “Yaşanan sıkıntılar hakkında sizleri uyarmak ve icraat yapmaya teşvik etmek bizim ana görevimizdir” diyen Akar, iyi yapılan işleri destekleyeceklerini ama yanlışları da eleştireceklerini belirterek, parasız yapılabilecek işlerin de olduğuna vurgu yaptı.



Kutlama mesajları

Sayın Reşat AKAR, 
Genel Müdür ve Genel Yayın Yönetmeni, 
Diyalog Gazetesi

Ülkemiz yazılı basında yeni bir soluk olarak adım atışının üzerinden bir yıl geçmeden, hiç kolay olmayan gerekli altyapı yatırımlarını tamamlayarak “Televizyon” yayıncılığına kısa sürede “merhaba” diyen başta sizleri, şahsınızda “Diyalog” ailesini yürekten kutlar, başarılı yürüyüşünüzün devamını dilerim. 

Ülke demokrasisinin ve Kıbrıs Türk halkının kazanımı anlamına gelen bu gelişimi takdirle karşılar, sevgi ve saygılarımı sunarım. 

Hüseyin ÖZGÜRÜN
UBP Genel Başkanı 

***




Sn.Reşat AKAR, 

4 Kasım, 2014 tarihinde yayın hayatına başlayan Kıbrıs Türk Televizyonculuğuna yeni bir renk katacak olan Diyalog TV’nin yayın hayatını yürekten kutlarım. 
Kamuoyunu aydınlatmak ve bilgilendirmek amacıyla, haber alma ve yayama görevini etik değerlere bağlı kalarak yerine getireceğinize olan inancım tamdır. Şahsınızı ve şahsınız aracılığı ile tüm Diyalog ailesine yönetici e çalışanlarına yayın hayatında başarılar diler, sevgilerimi sunarım. 

Saygılarımla, 
Hasan TAÇOY 
Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı 

***

Sayın Reşat AKAR
Diyalog TV Genel Direktörü
Lefkoşa

Yayın hayatına yeni başlayan Diyalog TV’yi en içten dileklerimle kutlar, demokrasimizin en önemli aktörlerinden biri olan görsel medyanın, ülkemiz için hayırlı olmasını temenni eder, yayın yaşamınızda başarılı olmanızı dilerim.

Saygılarımla,
Nidai GÜNGÖRDÜ
Belediye Başkanı

***


Sayın Reşat Akar 
DİYALOG TV 
Genel Müdür ve Genel Yayın Yönetmeni 

Şahsım ve tüm Merit Lefkoşa Hotel çalışanları adına, yayın hayatına başlayan Diyalog TV’ye yayın hayatında başarılar diler, sizi ve şahsınızda emeği geçen tüm Diyalog TV Yönetici ve çalışanlarını tebrik eder, sağlık ve mutluluklar dilerim. 


Saygılarımla, 
Mine GÜRSES 
Genel Müdür 


***

Sayın Reşat Akar 
DİYALOG TV 
Genel Yayın Yönetmeni 
Lekoşa 


“Diyalog” gazetesinden sonra Kıbrıs Türk Yayıncılığına yeni bir ses ve renk getirecek Diyalog TV’nin de televizyon yayınlarına başladığını büyük bir mutlulukla öğrendik. 
Diyalog Medya Grubu’nun  demokrasimiz ve çok sesli yayıncılığımıza, sizlerin engin deneyimleri ışığında önemli katkılar sağlayacağına inanıyoruz. 
Sizlerin şahsında, tüm Diyalog TV’nin ailesini kutlar, yayın yaşamınızda başarılar dileriz.. 

Saygılarımızla 

Aybars KARAATMACA 
Kuzey Kıbrıs Turkcell 
Genel Müdürü 

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2014, 09:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474