banner564

Akça’dan destek sözü: ‘Yardıma hazırız’

Gazeteciler Cemiyeti’nin, Türkiye’deki örgütlerle işbirliği girişimlerine Büyükelçi Akça’dan destek sözü

Akça’dan destek sözü: ‘Yardıma hazırız’
banner598
   Reşat Akar Başkanlığındaki Kıbrıs Türk Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu üyeleri, dün  Türkiye Cumhuriyeti’nin Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça’yı ziyaret etti. 
   Ziyarette konuşan Reşat Akar, yeni yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleştirdikleri bu ziyaret vesilesiyle, Türkiye’deki medya örgütleriyle yakın ilişki ve işbirliği arzularını aktardı. Akar “genel kurulumuzdan hemen sonra Türkiye’nin değişik  bölgelerindeki Gazeteciler Cemiyeti başkanlarından tebrik telefonları aldım ve mutlu oldum. Herkeste yakın işbirliği arzusu var”dedi. 
   Genç Kıbrıslı Türk gazetecilerin, Türkiye’de eğitilmeleri konusunda çalışma başlatma düşüncesinde olduklarını da anlatan Akar, bu tür konularda Büyükelçi Akça’dan da destek isteyeceklerini söyledi.
    Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükelçi Halil İbrahim Akça da Gazeteciler Cemiyeti’nin yeni yönetimini kutlayarak başarı diledi. İşbirliğinin önemine vurgu yapan Akça, bu konuda destek sözü verdi.
    Görüşmenin sonunda Kıbrıs Türk Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Reşat Akar,  Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçisi Halil İbrahim Akça’ya plaket takdim etti. 

Güncelleme Tarihi: 03 Aralık 2014, 09:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474