banner564

Akıncı: Fethullahçı değilim

Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı, Cumhurbaşkanı ve bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Derviş Eroğlu’nun dün gazetecilerle yaptığı söyleşide kendisiyle ilgili söylediklerinin kara propaganda anlayışının son örneği olduğunu belirtti.

Akıncı: Fethullahçı değilim
banner598
Eroğlu’nun son olarak “Fethullahçı” olduğu iddiasını dile getirdiğini kaydeden Akıncı; “Hayatım boyunca Kıbrıs Türk halkından başka hiç kimseye bağlılık sergilememiş bir kişiyim. Hayatım ve inançlarım Fethullah Gülen’le tek bir kez bile kesişmiş değildir. Kendisiyle herhangi bir tanışıklığım olmamıştır. Sayın Eroğlu’nu, bu kez neyi murat ettiğini anlayacak kadar iyi tanıyorum” dedi.
Derviş Eroğlu’nun bu iddiayla son bir gayretle Türkiye hükümetini KKTC seçimlerinin içine çekmeye çalıştığını savunan Akıncı, Eroğlu’nun demokrasi anlayışının zayıf olduğunun herkesçe bilindiği, halkından korkan bir siyasetçi olduğu ve bu yüzden entrikalarıyla ünlü olduğu görüşlerini ifade etti.
Akıncı, Eroğlu’nun iktidar uğruna bu ülkede yıllarca yapmadığını bırakmadığını savunarak, Eroğlu’ndan şimdi giderayak böylesi bir saldırı beklememenin doğrusu safdillik olacağını ve ne yazık ki bir kez daha kendisine yakışanı yaptığını belirtti.

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2015, 09:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474