banner564

Akıncı: Misafirperverliğe teşekkür etti

Akıncı, seçim sürecinde hangi kesimden olursa olsun tüm insanların kendilerine büyük yakınlık gösterdiklerini dile getirdi

Akıncı: Misafirperverliğe teşekkür etti
banner598
Bağımsız Cumhurbaşkanı adayı Mustafa Akıncı, halkın geçmiş dönemlerde kendisini sınayarak güven duyduğunu söyledi.
Mustafa Akıncı basın bürosundan yapılan yazılı açıklamaya göre, yoğun bir seçim kampanyası sürecinin son gününe ulaşıldığını, bu kampanya süresinde uğradıkları köy ve kentlerde, konuk edildikleri kahvelerde, evlerde, hangi kesimden olursa olsun tüm insanların kendilerine büyük yakınlık gösterdiklerini dile getiren Akıncı, gösterilen büyük misafirperverliğe teşekkür etti.
Kampanya sürecinde “Dört Boyutlu Siyaseti” kapsamlı bir şekilde yurttaşlarla paylaştıklarını, yaptıkları tüm toplantılarda yönelttikleri soruları cevapladıklarını ve artık halkın kararını belli edeceği aşamaya ulaştıklarını belirten Akıncı, “Bu seçimde zeytin dalını amblemimiz olarak belirledik. Zeytin dalı barışın simgesidir. Zeytin aynı zamanda üretimi, verimliliği temsil eder. Bunun yanında zeytin ağacı bu adada kök salmamızın var olmamızın da sembolüdür. Yurttaşlarımız zeytin dalının altına. Mühür vurarak, bize destek olurlarsa, bu adada saygın bir toplum olarak barış ve huzur içinde var olmanın en güçlü talebini de yükseltmiş olacaklardır. Bu seçim kampanyasında ortaya bir gerçek çıkmıştır ki, temiz siyaset sadece ağızlardan dökülen güzel sözcüklerden ibaret değildir. Bu, gerçek yaşamda sınanıp kanıtlanmadıkça hiç bir anlam ifade etmez” ifadelerini kullandı.
Akıncı, dün sabah televizyon programına katıldı daha sonra Bülent Ecevit Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek okul müdürü ve öğretmenlerle bir araya gelip sohbet etti, sorularını cevapladı. Akıncı daha sonra Bostancı’yı ziyaret etti.

Güncelleme Tarihi: 18 Nisan 2015, 08:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473