banner564

‘Akşama gel’

65 yaşındaki börekçi, dükkana giden 15 yaşındaki kız çocuğunu tuvalette kıstırıp cinsel yönden taciz ettiği gibi, utanmadan bir de evine çağırdı:

‘Akşama gel’
banner598

 Suna ERDEN

   Kuzey Kıbrıs’ta çocuk yaştaki kızlara yönelik cinsel taciz ve tecavüz olayları giderek artıyor. Toplumda nefret uyandıran bu tür olaylara karşı daha sert önlemlerin alınmasını isteyen vatandaşlar, ‘deport’ işlemlerinin çok hızlı bir şekilde uygulanmasını talep ediyor.
   Girne’deki börekçi dükkanında meydana gelen son olayda, 65 yaşındaki Ahmet Süner’in, 15 yaşındaki kız öğrenciyi tuvalette kıstırıp cinsel tacizde bulunduğu iddia edildi. Mahkemeye yansıyan iddiaya göre; zanlı Süner, kız öğrenciye ‘öpsene beni’ diyerek, cinsel organını elledikten sonra akşama içki iççin evine davet etti.


Suçlar artıyor, toplum geriliyor
Son günlerce artan cinsel suçlara bir yenisi daha eklendi. Olayda bu kez 15 yaşındaki genç kız, 63 yaşındaki Ahmet Süner’in cinsel tacizine uğradı. 
İddialara göre, Girne’de faaliyet gösteren bir börekçi dükkânında yaşanan olayda işyerinde çalışan zanlı, lise öğrencisi 15 yaşındaki kızı önce sözle ardından elleriyle taciz etti.
Zanlının ara ara börekçiye gelen ve tanıdığı kıza , “Burası sıcak montunu çıkar. İstersen akşam bana gidelim içki içelim. Öpsene beni” sözleriyle taciz ettiği belirtildi. Akabinde zanlının tuvalete giden kızın peşinden gidip, kalçalarına ve cinsel organına dokunarak elle taciz ettiği kaydedildi. 
Genç kız yaşanan olayı rehber öğretmenine anlatınca durum polise bildirildi. 
İddialar üzerine gözaltına alınan zanlı dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada söz alan zanlı iddiaları kabul etmeyerek, “Hepsi iftira” dedi.

Önce sözle sonra elle
Olayı soruşturan polis, olayın önceki gün saat 15.30 sıralarında Girne’de bir börekçide meydana geldiğini ifade etti.
Polis, zanlının börekçide 15 yaşındaki kıza, “Montunu çıkar, burası sıcak”, “Öp beni”, “Akşam eve gidip içki içelim” diyerek sözlü bir şekilde taciz ettiğini ifade etti.
Polis, ardından zanlının işyerinin tuvaletine giden kızın yanına gidip zorla kalçasına ve cinsel organına dokunarak cinsel tacizde bulunduğunu söyledi.
Polis, kızın olanları rehber öğretmenine anlattığını, böylece olayın kendilerine bildirildiğini ifade ederek, zanlının gözaltına alındığını belirtti.

İncelenmesi gereken görüntüler var
Polis, alınacak ifadeler, incelenmesi gereken kamera görüntüleri olduğunu kaydederek, zanlının 3 gün tutuklu kalmasını talep etti.
Yargıç Meltem Dündar, hakkında çocuğun cinsel istismarı suçundan soruşturma yapılan zanlının 3 gün tutuklu kalmasına karar verdi.
Mahkemede söz alan zanlı ise suçlamaları kabul etmediğini belirterek, “Hepsi iftira” dedi. 

 
 

Güncelleme Tarihi: 04 Aralık 2019, 12:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474