banner564

Alayköy’de gece baskını

Polisi görünce kaçmaya başlayan Muhammed Dindar, cebindeki uyuşturucuyu yere attı ama kutulamadı

Alayköy’de gece baskını
banner598
Başkent Lefkoşa’ya bağlı Alayköy’de devriye gezen polis ekipleri gece yarısı yolda yürüyen Muhammed Dindar’ın hal ve hareketlerinden şüphelendi. Polisler, zanlının yanına gidip üzerinde arama yapmak istedi. Ancak polisi gören zanlı kaçmaya başladı. Zanlı kaçarken de üzerindeki uyuşturucu maddeleri yere attı. 
Kovalamaca sonucu yakalanan zanlı gözaltına alınırken, yere attığı uyuşturucu maddeler de bulunup emare olarak alındı. Hakkında soruşturma başlatılan zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Zanlı hakkındaki iddiaları aktararak tutukluluk talep eden polis, Alayköy’de saat 01.30 sıralarında yaya olan zanlıdan şüphelenildiğini, üzerine arama yapılmak istendiğini ancak polisi gören zanlının kaçmaya başladığını söyledi. 

Makul güç kullanılarak durduruldu
Polis, zanlının makul güç kullanılarak durdurulduğunu, kaçış esnasında yere attığı iki paket şeklindeki yaklaşık 2 gram ağırlığındaki sentetik cannabionid türü uyuşturucu maddenin de bulunarak emare olarak alındığını belirtti. Suçüstü yakalanan zanlı hakkında soruşturma başlatıldığını kaydeden polis, zanlının polisteki sorgusunda susmayı tercih ettiğini ifade etti. Polis, soruşturmanın sürdüğünü belirterek zanlının bir gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talep edilen süreyi onayladı.

Güncelleme Tarihi: 14 Nisan 2017, 10:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474