banner564

Alem yarım kaldı

Uyuşturucu kullanırken polis tarafından suçüstü yakalanan üç zanlı, mahkemede görüntü alan gazetecilere ahlaka aykırı hareket yaptı

Alem yarım kaldı
banner598

Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da önceki gün aldığı ihbarla harekete geçen Narkotik Şube ekipleri, bir otel odasına baskın yaptı. Hasan Sarı, Hüseyin Gör ve Şuayip Doğan’ı ellerinde uyuşturuculu sigara ile yakalayan polis, 9 gram bonzai de ele geçirdi. Gözaltına alınan zanlılar dün Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Öte yandan uyuşturucu aleminde yakalanan ve polis karakolundaki sorgularının ardından mahkemeye getirilen zanlılar, duruşma salonuna götürülürken görevini yapan basın mensuplarına görüntü aldıkları için ahlaka aykırı hareket yaptı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Narkotik Şube’de görevli polis memuru Hasan Derman, zanlı Hasan Sarı’nın kalmakta olduğu otel odası içerisinde uyuşturucu madde olduğuna dair bir ihbar aldıklarını ve harekete geçtiklerini söyledi.
Sarı’nın, otel odası kapısı önünde tespit edildiğini ve elinde bulunan bir gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu maddeyi yere atarken suçüstü yakalandığını belirten Derman, Hüseyin Gör ve Şuayıp Doğan’ın oda içerisinde tespit edildiğini belirtti.

8 gram bonzai ele geçirildi
Polis, Hüseyin Gör’ün de elinde uyuşturuculu sigara bulunduğunu ifade etti. Oda içerisinde yapılan arama sonucunda, 8 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu maddenin bulunduğunu aktaran Derman, zanlıların tutuklandığını söyledi.
Soruşturmanın yeni başladığını bildiren Derman, mahkemeden süre talep etti. 
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Umut İnan, zanlıların, 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474