banner564

Alevler BMW’yi kül etti

Girne-Lefkoşa yolunda dün sabah saatlerinde seyir halinde olan JN 137 plakalı BMW 730 LD model araç yandı. İçinde iki kişinin bulunduğu salon araç, itfaiyenin yardımı ile söndürüldü.

Alevler  BMW’yi  kül etti
banner598
 Çiğdem AYDIN

Girne-Lefkoşa yolunda dün sabah saatlerinde seyir halinde olan JN 137 plakalı BMW 730  LD model araç yandı.  İçinde iki kişinin bulunduğu salon araç, itfaiyenin yardımı ile söndürüldü.
Erkan Gülbeniz ve Özkan Gülbeniz kardeşler,  saat 08.30 sıraasalrına Gönyeli kavşağı yakınlarında, diğer sürücülerin uyarısı ile araçlarının yandığını farketti.
Araçtan inerek, yangın söndürme tüpleri ile aracın arak kısmında başlayan yangını söndürmeye çalışan Gülbeniz kardeşler, başarılı olamayınca itfaiyeye haber verdi.
Kısa sürede olay yerine gelen itfaiyenin erken müdahalesi ana yolda olası bir faciayı önledi. Yangın sonucu araç, kullanılamz hale geldi.

“Ne olduğunu anlamadık”
Sürücü Erkan Gülbeniz, Diyalog’a yaptığı açıklamada, aracı kullanırken hiçbir şey fark etmediğini ve diğer yolcuların uyarısı ile Kaçak İddaa aracın yandığını öğrendiklerini ifade ederek, şöyle konuştu:
“Hiç birşey farketmedim. Kardeşimle Girne’den Lefkoşa’ya doğru geliyorduk, birden bire arkamızdan gelen araçlar korna çalmaya başladı. Ne olduğunu anlamadık. Bizi süratle geçen araçlar, ‘aracınız yanıyor’ deyince yolun soluna çektim ve arabadan indik. Aracın arka alt kısmından çıkan dumanları gördüm, bir anda alev aldı.”

Elimizdek geleni yaptık ama...
Aracın sahibi olan  Özkan Gülbeniz de  “Söndürmek için elimizden geleni yaptık.Yangın söndürme tüpleriyle söndürmeye çalıştık ama olmadı. İtfaiye ekiplerini aradık geldiler” dedi.
Yanan aracı söndürmeye çalışan araç  sahibi Özkan Gülbeniz olayı yara almadan atlatırken aracı kullanan Erkan Gülbeniz’in parmaklarının yandığı bildirildi. 
Aracın, seyir halindeyken neden yandığı ise araştırılıyor.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2013, 13:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473