banner564

Akgöl iki ödül aldı

Karpaz bölgesinde, 1979 yılından beri aile şirketi olarak faaliyet gösteren Akgöl Sütçülük Gıda ve Paketleme Sanayi Ltd. sektördeki başarısını iki kalite ödülüyle taçlandırdı.

Akgöl iki ödül aldı
banner598

 Akgöl’den yapılan açıklamaya göre, Merkezi Fransa'da bulunan, kalite kültürünü yaygınlaştırma ve sürdürülebilir büyüme konularında uzman Business Initiative Direction (BID) tarafından Akgöl Şirketi’ne Paris'te düzenlenen törenle “Uluslararası Kalite Altın Yıldızı” ödülü verildi.

Akgöl, yine merkezi Fransa'da bulunan “Otherways” kuruluşundan da Cenevre’de düzenlenen törenle “Beş Büyük Kıta Kalite ve Mükemmellik” ödülü alarak KKTC’de süt Matadorbet ürünleri imalatı konusunda bu ödülü alan ilk kuruluş oldu.
Şirket direktörlerinden Halide Gürün yaptığı açıklamada, 6 ülkeye ihracat gerçekleştirerek ülke ekonomisine, şirket bünyesindeki 40 personel ile de istihdama katkıda bulunduklarını ifade etti.
Gürün, yoğun çalışmalarla geçen üç senenin ardından, ihracat noktalarının sayısını artırdıklarını, müşteri memnuniyeti odaklı çabalarını da iki uluslar arası ödülle taçlandırdıklarını kaydetti.

Güncelleme Tarihi: 06 Aralık 2013, 14:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474