banner564

Alınacak ifadeler var

Kıdemli Savcı Mustafa İldeniz’in ofisinin kurşunlanması olayını azmettirdiği iddia edilen Veysi Çelik’in tutukluluk süresi uzatıldı

Alınacak ifadeler var
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da 2 ay önce meydana gelen kurşunlama olayının azmettiricisi olduğu ileri sürülen ve Türkiye’ye kaçmak üzereyken Balalan Limanı’nda yakalanan Veysi Çelik dün yeniden mahkeme huzuruna çıkarıldı.
Mesele kapsamında önceden tutuklanan Harun Deniz Bektaş, Yaşar Ocak ve Sajid Mashood’un ise suçsuz oldukları anlaşılarak mahkemeye çıkarılmadan serbest bırakıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Halil Seven, Gazimağusa’da, Themis isimli apartmanındaki bir ofisin 1 Haziran 2019 tarihinde Serhan Tokur tarafından kurşunlandığını ve mesele ile ilgili olarak 4 zanlının, önceden mahkemeye çıkarılarak teminata bağlandığını anımsattı. 
Meselenin azmettiricisi olan Veysi Çelik’in Balalan Limanı’nda tespit edilerek tutuklandığını belirten Seven, soruşturmanın devam ettiğini, alınacak ifadeler olduğunu bildirerek mahkemeden süre talep etti.
Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç, soruşturmanın tamamlanmadığı yönün de bulgu yaparak, zanlının, 5 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474