banner564

“Alkol alınca çalıyorum”

Arabalardan akü ve teyp hırsızlığı yaptığı tespit edilen Bestami Gürler mahkemede ilginç bir savunmada bulundu

“Alkol alınca çalıyorum”
banner598
Başkent Lefkoşa’da Sanayi Bölgesinde meydana gelen ve birçok araç sahibinin canını yakan hırsızlık olaylarının faili, polisin sıkı takibi sayesinde yakalandı.
Lefkoşa’da Sanayi Bölgesi’nde geçtiğimiz Aralık ayında bazı araçlarda hırsızlık meydana gelmişti. Üç kişinin araçlarından elektronik eşyalar çalınırken, takibe başlayan polis, sonunda hırsızı yakaladı. Araçları soyan şahsın Bestami Gürler olduğu ortaya çıkarken, önceki gün gözaltına alınan zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis,  7 – 8 Aralık 2016 tarihleri arasında Lefkoşa Sanayi bölgesinde Mehmet Tıpıcı’nın sorumluluğunda bulunan araçtan bir adet 280 TL değerinde akü, Ali Gürsoy’un aracından iki adet 600 TL değerindeki akü çalındığını ifade etti. 

Ne bulduysa almış gitmiş…
Hırsızlık olayları ile ilgili yapılan soruşturma sonucu zanlının tespit edildiğini kaydeden polis, gözaltına alınan ve sorgulanan zanlının Dikmen’de Cuma Karagülle’ye ait aracın arka camını kırıp, 250 TL değerindeki oto teyp, yine 600 TL değerindeki amfi ile hoparlörleri ve 300 TL değerindeki aküyü çaldığını tespit ettiklerini açıkladı. Zanlı hakkında soruşturma başlattıklarını kaydeden polis, çalınan eşyaların bulunmadığını da belirterek zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme zanlı hakkında 3 gün tutukluluk kararı verirken, söz hakkı alan zanlı alkol tesiri altında bu suçları işlediğini öne sürerek pişman olduğunu söyledi.

Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2017, 09:08
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473