banner564

Alkol çileden çıkardı

Arapköy’de ikamet eden Vietnamlılar arasında çıkan kavgada, zincirle saldıran Long’a, Anh tarafından satırla karşılık verildi

Alkol çileden çıkardı
banner598
Çiğdem AYDIN
Girne’ye bağlı Arapköy’de ikamet eden Vietnamlılar arasında çıkan kavgada, zincirler ve satırlar konuştu.
Arapköy’de, Vietnamlı işçilerin kaldığı lojmanda çıkan kavgada, Pham Van Long isimli zanlı zincirle Ha Van Anh’ın kafasına vururken, Ahn ise satır ile Long’u bileğinden yaraladı.
Meydana gelen kavgaya karışan diğer Vietnamlıların olay yerinden kaçtıkları belirtilirken polis, zanlılar Ahn ile Long’u gözaltına alarak dün tutuklama talebi ile Girne’de mahkemeye çıkardı.
Duruşmada olayla ilgili bilgileri aktaran polis, 16 Temmuz saat 23.30 sıralarında Arapköy’de bulunan bir çiftliğin lojmanlarında kalan Vietnamlı işçiler arasında kavga çıktığını, çıkan kavgada zanlı Pham Van Long ile 206 miligram alkollü olan Ha Van Ahn’ın   karşılıklı birbirlerine vurduklarını aktardı. Pham Van Long’un 68 santim uzunluğundaki zincir ile Van Anh’ın    kafasına vurarak ciddi şekilde darp ettiğini söyleyen polis, Van Anh’ın ise ağız uzunluğu 10 santim toplam uzunluğu 20 santim olan satır ile Long’un sağ kolunu yaraladığını açıkladı.

Mahkemede ‘arkadaşız’ dediler
Olaya karışan başka şahısların da olduğunu ancak bu şahısların olay yerinden kaçtığını kaydeden polis,aranan zanlılar olduğunu belirtti.
Olaydan sonra Long’un hastanede cerrahi tedavi olduğunu, tedavisinin ardından gözaltına alındığını, aynı şekilde Va Ahn’ın da gözaltına alındığını kaydeden polis, soruşturmanın devam ettiğini, alınacak ifadeler ve aranan şahıslar olduğunu belirterek her iki zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.
Mahkeme zanlılar hakkında 3 gün tutukluluk emri verirken söz hakkı alan her iki zanlı arkadaş olduklarını, bu olayın aniden çıktığını ifade etti.

Güncelleme Tarihi: 18 Temmuz 2015, 10:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474