banner564

Altan Paşa  şans dağıtıyor

Milli Piyango’nun büyük ikramiyesinin isabet ettiği çeyrek biletin, Erülkü Süpermarket önündeki seyyar bayiden satıldığı ortaya çıktı

Altan Paşa  şans dağıtıyor
banner598

 Melin DOBRAN

Başkent Lefkoşa’ya bağlı Demirhan yakınlarında faaliyet gösteren Erülkü Süpermarket önündeseyyar piyango bayiliği yapan Altan Paşa’nın sattığı biletlere, ikinci kez büyük ikramiye isabet etti. 
Yaklaşık 4 aydan beridir biletçilik yapan Paşa, bundan mutluluk duyduğunu ve kendini şanslı hissettiğini söyledi. 
Paşa, Türkiye Milli Piyangosunun 9 Mayıs’ta yapılan çekilişinde, 2 buçuk milyonun çeyrek bilete isabet ettiğini ifade etti. Paşa, bu kadar kısa sürede 2 bilete büyük ikramiye isabet etmesinin, kendisini mutlu ettiğini dile getirdi. Müşterilerinin kendisine sürekli olarak şans getirdiğini belirten Paşa, “Umarım bu şansım devam eder” dedi. 

“Heyecan verici”
Paşa şunları söyledi, “28 Şubat’ta devlet piyangosuna isabet eden büyük ikramiye biletini yine ben satmıştım. İlk büyük ikramiye o bilete çıkmıştı. İkincisine de Çarşamba gün yapılan çekilişte isabet etti. Kıbrıs’ta çok biletçi var ama ikinci kez benim sattığım bilete büyük ikramiye isabet etmesi, beni mutlu etti ve şanslı hissettirdi. Özellikle bu 2-3 ay ara ile büyük ikramiye çıkan biletleri benim satmış olmam, şanslı olduğumu gösteriyor. İlk ikramiyenin sahibi tanışmaya gelmedi ama umarım ikincisi gelir. Türkiye’nin büyük ikramiyesini Kıbrıs’ta satmak heyecan verici. Üstelik benim sattığım bilete isabet etmesi daha da heyecan verici.” 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473