banner564

Amacı denemekmiş

20 yaşındaki öz kızına ilaçlı çikolata ile tuzak kurup, cinsel ilişkiye girmek istediği iddia edilen 46 yaşındaki baba cezaevine gönderildi

Amacı denemekmiş
banner598

 Suna ERDEN

    Kuzey Kıbrıs’ta üniversite eğitimi gören 20 yaşındaki öz kızına cinsel saldırı ve tacizde bulunduğu ve kızını telefonla arayarak cinsel içerikli sözler söylediği iddia edilen 46 yaşındaki A.İ. hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlının polise verdiği ifadede, “O sözleri söyledim ama kızımı denemek için yaptım” dediği iddia edildi. 
   Soruşturma amaçlı tutuklu bulunan zanlı dün teminat talebiyle Girne’de mahkemeye çıkarıldı. Duruşmada zanlının kızını iki kez taciz ettiği bir kez de cinsel saldırıda bulunduğu açıklandı. Bu arada zanlının kızının üniversite eğitimini yarıda bırakarak memleketi Diyarbakır’a döndüğü öğrenildi.
  
Çikolatalı tuzak hazırlanmıştı
   Olayın soruşturmasını yapan polis, zanlının 22 Şubat 2018 tarihinde saat 16.00 sıralarında Girne’de bir öğrenci yurdunun 50 metre ilerisinde kiraladığı araçta öz kızının yüzünü eliyle sıkıp, dudağını öpüp, bacaklarını okşayarak cinsel saldırıda bulunduğunu söyledi. 
   Zanlının 20 Mart 2018 tarihinde ise saat 11.00 sıralarında Türkiye’den cep telefonu ile kızını aradığını, “Kıbrıs’a geliyorum. Otele gideceğiz. Kuaföre götüreceğim” dediğini ve konuşmanın devamında cinsel içerikli cümleler kurduğunu kaydeden polis, ayrıca Kıbrıs’a gelip, kızıyla sevgili olmak istediği ile ilgili söylemlerde bulunduğunu açıkladı. 
   Genç kızın 20 Mart tarihinde polise giderek şikâyette bulunduğunu belirten polis, 20 Mart akşamında ülkeye giriş yapan zanlının Ercan Havaalanı’nda gözaltına alındığını söyledi. Polis, zanlının kullanımındaki kiralık araçta ve üzerinde yapılan aramada, 4 adet 100 miligramlık Viagra hap,1 şişe Green Temptation marka kadına yönelik cinsel isteği artırıcı ilaç ve 1 adet açılmış vaziyette üzerine cinsel isteği arttırıcı ilaç döküldüğü düşünülen bitter çikolata tespit edilerek emare olarak alındığını kaydetti. 

Kırmızı noktalı teklifte bulundu
   Gözaltına alınan zanlının cep telefonunda ilk safhada yapılan incelemede, zanlının yakın zamanda Google’a, baba kız arasında cinsel ilişki, babanın kıza tecavüzü konulu 6 arama yaptığının tespit edildiğini ifade eden polis, bunun da zanlının psikolojisinin ne durumda olduğunu ortaya koyduğunu belirtti. 
   Polis, zanlının mahkemeye çıkarıldığını, hakkında 8 gün tutukluluk emri alındığını belirterek, bu süre içerisinde 5 tanık ifadesi temin ettiklerini söyledi. Polis, zanlının psikiyatri kontrolünden geçirildiğini, ceza-i ehliyetinin olduğunu belirterek, ayrıca zanlının kızına yönelik cinsel konuşmalarla ilgili ses kaydı bulunduğunu açıkladı. Zanlı ile kızından ses örnekleri alındığını, uzmanların sesleri ses kaydı ile karşılaştırarak inceleyeceğini belirten polis, zanlının Mart ayı içerisinde whatsap’tan kızını arayıp, “Seninle kırmızı noktalı şeyler yaşayacağız” dediğini aktardı. 

Amacı denemekmiş
    Polis, zanlının ifadesinde kızına o sözleri söylediğini kabul ettiğini amacının ise kızının tepkisini ölçmek olduğunu öne sürdüğünü kaydetti.
   Zanlının Şubat-Mart 2018 tarihleri arasında bir kez cinsel saldırı iki kez cinsel taciz suçu işlediğini, yasada cinsel saldırı suçunun 3 yıl ancak öz kızı olmasından dolayı 4 yıl, yasada 1 yıl olan cinsel taciz suçunun ise öz kızı olmasından dolayı 2 yıl hapis öngördüğünü söyledi.    Polis, zanlının Kuzey Kıbrıs’a 3 kez girişinin tespit edildiğini, serbest kalması halinde kızına etki edebileceğini kaydetti.
   Polis, zanlının soruşturmanın geri kalan kısmına etki edemeyeceğini belirterek, tutuklu yargılanmasını talep etti. Mahkeme, zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 2 ay süreyle cezaevine gönderilmesine emir verirken, zanlı avukatı,” Kızı babasına hücreye sigara götürdü” iddiasında bulundu. 
   Bu arada zanlının kızının üniversite eğitimini yarıda bırakarak memleketi Diyarbakır’a döndüğü öğrenildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474