banner564

Aralarında anlaştılar

Gazimağusa Suriçi’nde meydana gelen ve yaralanma ile sonuçlanan kavganın zanlıları şikayetlerini geri çekti

Aralarında anlaştılar
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da Suriçi bölgesinde geçtiğimiz Cumartesi sabahı meydana gelen ve yaralanma ile sonuçlanan kavganın zanlıları İskender Bayram, İbrahim Görkem Güvener, Hüseyin Atatüre ve Hasan Akmergiz, soruşturmalarının tamamlanmalarına müteakip teminat maksatlı Gazimağusa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli Polis Müfettiş Muavini Eser Çelebi, zanlılardan İbrahim Görkem Güvener, Hüseyin Atatüre ve Hasan Akmergiz’in 13 Ağustos 2016 tarihinde saat 03.30 sıralarında, suriçi bölgesinde yüksek sesle bağırığ şarkı söyleyerek yürüdükleri esnada, diğer zanlı İskender Bayram’ın kendilerine tepki göstermesine sinirlenerek, ikametgahın kapısını kırarak içeri girdiklerini ve Bayram’ı ciddi şekilde darp ettiklerini söyledi. İskender Bayram’ında ucu sivri plastik bıçak ile zanlılardan İbrahim Görkem Güvener’i sol göğüs kısmındna yaraladığını anlatan Çelebi, zanlıların aynı gün mahkeme huzuruna çıkarılarak haklarında soruşturma maksatlı 2’şer gün tutukluluk emri temin edildiğini anımsattı.

Kefillerle serbest kaldılar
Tarafların bir birlerinden şikayetçi olmadıklarını belirten Çelebi, soruşturmanın tamamlandığını bildirerek zanlıların mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti. Huzurundaki şahadeti değerlendiren Yargıç Hazal Hacımulla, İskender Bayram’ın KKTC vatandaşı muteber bir kefilin 5 bin TL’lik kefalet senedi imza etmesi, diğer zanlıların ise KKTC vatandaşı muteber birer kefilin 3’er bin TL’lik kefalet senedi imza etmesi şartı ile serbest bırakılmalarına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 16 Ağustos 2016, 09:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474