banner564

Arkadaşının telefonunu çalmış

Kuzey Kıbrıs’a eğitim için gelen ve okul harcını ödemediği için kaçak durumuna düşen Nadzhib Khusaini, hırsızlık suçundan tutuklandı

Arkadaşının telefonunu çalmış
banner598
Kuzey Kıbrıs’a eğitim için gelen ve okul harcını ödemediği için kaçak durumuna düşen Nadzhib Khusaini, misafir olarak evine gittiği arkadaşının cep telefonunu çaldığı iddiasıyla tutuklandı. Mahkemede zanlının, 22 Ocak tarihinde Haspolat’ta misafir olarak kaldığı Mohammad Bello Usman'a ait 2 cep telefonunu çaldığı belirtildi. Gözaltına alınarak hakkında soruşturma başlatılan zanlı dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
Mahkeme, KKTC’de kaçak olarak kaldığı belirtilen zanlının tutuklu yargılanmasına ve bu amaçla 1 ay süre ile cezaevine gönderilmesine emir verdi. Kaza mahkemesinde gerçekleştirilen teminat duruşmasında, hırsızlık suçunu işleyen zanlının üzerinde yapılan aramada çalıntı cep telefonlarının bulunduğu, ayrıca ülkeye üniversite öğrencisi olarak gelen zanlının okul harcını ödemediği için uzun süredir kayıt yaptırmadığı, bu nedenle öğrenci statüsünden çıktığı açıklandı.

Güncelleme Tarihi: 24 Ocak 2017, 09:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474