banner564

Aşk gözünü kör etti

Eski sevgilisini kollayan adama polis müdürlüğünün bahçesinde bıçak çekerek ölümle tehdit eden Abdullah Tiken soluğu cezaevinde aldı

Aşk gözünü kör etti
banner598

Hüseyin ÇİÇEK

Gazimağusa’da önceki gün yaşanan olayda kız arkadaşı ile ayrılan Abdullah Tiken, genç kadını koruyan ve aynı zamanda kadının patronu olan Nedim Güler’i, Gazimağusa Polis Müdürlüğü’nün bahçesinde tehdit etti. Zanlı, tasarrufunda bulundurduğu bıçağı Güler’e gösterip “Sevgilim nerede, söyle yoksa seni öldürürüm” sözlerini sarf etti. Zanlı dün tutuklama talebi ile mahkemeye çıkarıldı. 
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Kemal Onbaşı, zanlının, 20 Mayıs 2019 tarihinde, kendisini polise şikâyete gelen ve eski sevgilisini koruyan Nedim Güler’e cebinden çıkardığı 20 cm uzunluğundaki bıçağı göstererek, kolundan sert bir şekilde çektikten sonra, “Sevgilim nerede. Yerini söyle yoksa seni öldürürüm” diyerek şiddet tehtidinde bulunduğunu söyledi. Zanlının, ülkemizde turist olarak bulunduğunu ve vize süresinin 8 gün sonra dolacağını aktaran Onbaşı, davaları görüşülünceye kadar Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti.
“Çocuklarım perişan olur”
Mahkemede söz alan zanlı, “Cezaevine gidersem çocuklarım perişan olur, ne olur göndermeyin” dedi. Huzurundaki şahadet ve zanlının beyanlarını değerlendiren Yargıç Umut İnan, Tiken’i davaları görüşülünceye kadar 1 ayı geçmemek şartı ile hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473