banner564

Aşk sınır tanımadı

24 yaşındaki Rum kızı Tamar Pasenidi, gönlünü kaptırdığı Türk genci Murat Gargınsu’nun, Arasta’da herkesin gözleri önünde yaptığı sürpriz evlilik teklifine hayır diyemedi

Aşk sınır tanımadı
banner598
Melin DOBRAN
Başkent Lefkoşa’nın tarihi Arasta çarşısı dün, sürpriz bir evlilik teklifine şahit oldu. Çarşı esnafından 24 yaşındaki Murat Ali Gargınsu, Yunanistan kökenli sevgilisine çarşının tam ortasında sürpriz bir evlenme teklifi yaptı. 
Yaşadıkları mutlu anları Diyalog ile paylaşan Gargınsu, 24 yaşındaki Tamar Pasenidi ile yaklaşık bir yıldan beridir birlikte olduklarını söyledi. 
Gargınsu, Güney Kıbrıs’ta yaşayan Pasenidi ile çarşıda tanıştıklarını, ortak yönlerinin çok olduğunu ve gayet iyi anlaştıklarını dile getirdi. 

“Barış için güzel bir adım olsun”
Gargınsu, yaptığı evlilik teklifiyle aşkın sınır tanımadığını bir kez daha dünyaya gösterdiklerini ifade eden Gargınsu, “Bizimki barış için güzel bir adım olsun” dedi.
Gargınsu olayı, “Abim, arkadaşımın dükkânının çatısına çıktı ve gül yaprakları attı. Şampanya patlattık ve tek taşla evlenme teklifi ettim. Bu anı videoya çeken arkadaşlar, benim haberim olmadan videoyu internette paylaştı. Videoya oldukça tepkili yorumlar geldi. ‘Siz geçmişi unuttunuz mu?’ gibisinden. Biz birbirimizi seven gençler olarak, geçmişi değil geleceğimizi düşünüyoruz. Umarım bu barış için güzel bir adım olur” dedi.

Güncelleme Tarihi: 29 Aralık 2015, 09:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473