banner564

Ayağını ve belini kırdı

Gazimağusa’da yayaya çarpıp kaçan 27 yaşındaki alkollü sürücü, 3 saat içinde tespit edilerek tutuklandı

Ayağını ve belini kırdı
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

   Gazimağusa’da dün sabah 05.00 raddelerinde meydana gelen kazada 27 yaşındaki Kadir Can Çolakoğlu, yaya olarak yolu geçmeye çalışan 47 yaşındaki Mehmet Ökmen’e çarpıp kaçtı. 
   Çarpma sonucu iki ayağı ile beli kırılan Mehmet Ökmen, ambulans ile Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yapılan araştırmalar sonucu önce araç plakası ardından zanlı tespit edildi. 
   Kazadan 3 saat sonra yakalanan zanlı dün öğlen saatlerinde Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı. Zanlının yakalandığı esnada nefesinde 111 promil alkol olduğu belirlendi.

Önce plaka tespit edildi
   Gazimağusa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Şubesi’nde görevli polis memuru Altan Küpe, zanlının 28 Kasım 2018 tarihinde, saat 05.00 sıralarında, yönetimindeki 17 RL 544 plakalı araç ile İsmet İnönü Bulvarı üzerinde seyir halindeyken, yolun kenarında yaya olarak yürümekte olan 47 yaşındaki Mehmet Ökmen’e çarptığını söyledi. 
   Ökmen’in bel kemiği ile ayaklarında kırıklar oluştuğunu ve müşahede altına alındığını belirten Küpe, zanlının, aracıyla birlikte olay yerinden kaçtığını ve yapılan araştırma sonucunda aracının plakasının belirlendiğini açıkladı. Polis, plaka tespitinin ardından zanlının da bulunarak yakalandığını ifade etti.
   Soruşturmanın yeni başladığını bildiren Küpe, mahkemeden süre talep etti.
Yargıç Umut İnan, yeni başlayan soruşturmanın salimen yürütülmesine olanak sağlamak amacı ile zanlının, 2 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ali ökmen
Ali ökmen - 5 yıl Önce

Sen babama çarpıp nasıl kaciyon 4yasidaki kardeşim bile ağladi utanmiyonmu

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473