banner564

Ayıp etti

Cep telefonunu çaldıktan sonra ablasına bıçak çekerek tehditle 135 lirasını alan Tugay Çetin kısa sürede yakalandı

Ayıp etti
banner598

 Hüseyin ÇİÇEK

Uyuşturucu ve hırsızlık suçlarından birçok sabıkası olan Tugay Çetin, para bulabilmek için ablasına maket bıçağı ile saldırdı.
Gazimağusa’da yaşanan olayda ablasının iki cep telefonu ile tabletini çalıp kayıplara karışan Tugay Çetin, 3 gün sonra eve geri dönüp maket bıçağı ile korku saldı. Ablasına bıçağı gösterip tehdit eden zanlı, zorla 135 lira para ile bir cep telefonu daha aldı. 
Tugay Çetin, bir süre sonra Adli Şube ekipleri tarafından yakalandı ve tutuklama talebiyle dün mahkeme huzuruna çıkardı.

Ablasını maket bıçağı ile korkuttu
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru İbrahim Gökova, zanlının, 28 Kasım 2019 tarihinde, ablasına ait bir adet tablet ile iki adet cep telefonunu sirkat ederek kayıplara karıştığını söyledi. 
Olayın polise 29 Kasım’da bildirildiğini ve zanlının aranan şahıs ilan edildiğini aktaran Gökova, 1 Aralık’ta eve geri dönerek, maket bıçağını ablasına göstererek korkuttuğunu ve 135 TL para ile bir adet daha cep telefonunu sirkat ettiğini belirtti. Zanlının önceki gün tespit edilerek gözaltına alındığını, hakkında soruşturma başlatıldığını kaydeden polis, alınacak ifadeler olduğunu belirterek, zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.
Kıdemli Yargıç Çiğdem Güzeler, zanlının, soruşturma maksatlı, 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmasına emir verdi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474