banner564

Babası aranıyor

Mide ağrısı ve baş dönmesi şikâyetiyle hastaneye giden 14 yaşındaki kızın 8 haftalık hamile olduğu ortaya çıktı

Babası aranıyor
banner598

 Suna ERDEN

Mide ağrısı ve baş dönmesi şikâyetiyle Girne Akçiçek Hastanesi’ne giden 14 yaşındaki kızın 8 haftalık hamile olduğu ortaya çıktı. Çocuk yaşta hamile kalan kızın durumu polise bildirilirken, soruşturma başlatıldı. 
Uzmanlar eşliğinde ifadesi alınan genç kız çocuğun babasının kim olduğunu bilmediğini söylediği ve muhtemel üç isim verdiği öğrenildi. 
Polis, tecavüz soruşturması başlatırken, 14 yaşındaki çocuk ile cinsel ilişkiye giren ve çocuğun babası olabilecek zanlıların peşine düştü.
Elde edilen bilgilere göre; 14 yaşındaki kız önceki gün bir arkadaşı ile Girne Akçiçek Devlet Hastanesi'ne gitti. 
Baş dönmesi ve mide ağrısı şikâyeti ile doktora giden kızın 8 haftalık hamile olduğu ortaya çıktı. Hastane yetkilileri reşit olmayan kızın hamilelik durumunu polise bildirdi. 
Soruşturma başlatan polis, sosyal hizmet uzmanları eşliğinde genç kızı ifadesini aldı. 
Genç kızın ifadesinde kimse ile cinsel ilişkiye girmediğini söyleyip, bazı zamanlar üç erkek arkadaşının evinde kaldığını, uyurken bir şeyler olmuş olabileceğini söylediği öğrenildi. 
Genç kız 3 ayrı isim verirken, soruşturma başlatan polis, 14 yaşındaki çocuk ile cinsel ilişkiye giren ve çocuğun babası olabilecek zanlıların peşine düştü. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği belirtildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474