banner564

Bağışlar için son gün

Diyalog Medya’nın, sel mağdurlarına yönelik kampanyasına 60 bin liralık destek veren Tüfekçi, Dikmen okulunun açılabilmesi için toprak ve çakıl ihtiyacını karşıladı

Bağışlar için son gün
banner598

Ömer KADİROĞLU
Diyalog Medya’nın, sel mağdurlarına yönelik olarak başlattığı ‘Bir el de sen ver’ kampanyasına 60 bin lira ile destek veren Tüfekçi şirketinin direktörü Hüseyin Tüfenkçi, büyük zarar gören Dikmen okulunun açılabilmesi için dün buraya toprak ve çakıl yüklü kamyonlar gönderdi.
   Diyalog Medya ile varılan anlaşma çerçevesinde Dikmen’e 30 bin liralık malzeme yardımı yapan Tüfekçi, bugün Lapta Belediyesi’ne de aynı miktarda yardım yapacak.
Yeni bağışlar
   Albank’ta açılan yardım hesabına vatandaşlar gönüllerinden geçtiği kadar bağış yaparken, dün Atakom Ltd. ile Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği de 5’er bin liralık bağış kararı aldı. Bağışların bugün banka hesabına yatırılması bekleniyor.
   Yardım Kampanyasını 10 bin TL ile başlatan Diyalog Medya Grubu Direktörü Reşat Akar, kampanya çerçevesinde Albank hesabına kimlerin, ne kadar bağış yaptığının bu akşam Lapta Spor Kulübü’nde gerçekleşecek olan Halk Meclisi programında açıklanacağını söyledi. Akar “Bizim görevimiz bugün sona eriyor. Canlı yayında bağış yapacağını söyleyenlerin bugün mesai bitimine kadar Albank’ta açılan ‘Sel Mağdurları’ hesabına yatırımlarını yapmaları gerekiyor” dedi.
   Akar, bu akşamki program öncesinde Lapta ve Dikmen Belediye Başkanları ile yardım detaylarının paylaşılacağını söyledi.
   İnsanların mağduriyetinin giderilmesi için zamanın çok önemli olduğunu belirten Akar “Bizler kısa sürede sonuca ulaşmayı hedefledik ve bir adım attık. Vatandaşlara bir de banka hesabı gösterdik. Kendi gönüllerince yatırım yapanlara teşekkür ediyoruz. Ama kampanyayı bugün sonlandırıyoruz” dedi.

Bağışlar İçin

 Albank Sel Mağdurları Hesap No:  9010-3558-361 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473