banner564

Banyo dolabında kokain

Lefkoşa’daki bir evde uyuşturucu ve tabanca mermisi bulundu

Banyo dolabında kokain
banner598

   Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Ekipleri, Lefkoşa’da S.M (E-47) isimli şahsın evinde yaptığı aramada uyuşturucu madde ile canlı mermi ele geçirildi. Evinde üç tür uyuşturucu ve 50 adet mermi bulunan zanlı gözaltına alındı. Zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

   Polis; dünkü duruşmada 31 Ocak günü zanlının evinde yapılan aramada banyoda parfüm dolabı içerisinde 8 gram kokain türü uyuşturucu madde bulduklarını söyledi. Polis, zanlının yatak odasında ise 3 gram centetik cannabionid türü uyuşturucu, bir gram Hint keneviri, içerisinde uyuşturucu madde kalıntıları bulunan sigara izmariti ve kokain tartmakta kullanılan hassas terazi ele geçirildiğini açıkladı.

 

Satan Rum, aracı Ahmet

   Polis, zanlının evinde ayrıca 9 ve 7.65 mm çapındaki silahlara ait 50 adet mermi bulduklarını ifade etti. Gözaltına alınan zanlının evinde bulunan uyuşturucu maddeleri 2014 yılı içerisinde Ahmet isimli bir şahıs aracılığı ile ismini bilmediği Rum birinden aldığını itiraf ettiğini belirten polis, zanlının mermileri ise adını unuttuğu bir kişiden aldığını öne sürdüğünü belirtti.

   Soruşturma başlattıklarını, aranan şahıslar olduğunu belirten polis, zanlının üç gün tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme talebi değerlendirerek zanlının üç gün süre ile tutuklu kalmasına karar verdi.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2014, 03:22
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474