banner564

Mutlu oldular

Diyalog’un 5 kupona hediye verdiği okul çantalarının dağıtımı sürüyor

Mutlu oldular
banner598

   Gazeteniz Diyalog’un ‘5 kupona okul çantası’ kampanyasına katılan okurlar; biriktirdikleri kuponları bayilere vererek çantalarını almaya devam ediyorlar. Siyah ve kırmızı renkli çantaların kalitesinden memnun kalan okurlar, Diyalog’un habercilik konusunda olduğu gibi, hediye konusunda özenle seçim yaptığını belirterek, teşekkürlerini ilettiler.

   Çanta dağıtımları bugün ve yarın da devam edecek. Okurlarımız, aşağıdaki bayilere başvurarak, 5 kuponu teslim ettikten sonra çantalarını alabilirler.

   Lefkoşa’da: Metropol Süpermarket, Devpa, Belça, Erülkü, Canben Büfe, Cankan Market, Reis Premier, Yaman Market, Demir Market, Sismar, Arda Market, Yaysat, Metin Hazım Remzi.

   Gazimağusa’da: Hüseyin Öksüzoğlu Büfe, Öksüzoğlu Kırtasiye.

   İskele: Faik Ticaret

   Girne: Starling Süpermarket, Tempo Süpermarket.

   Güzelyurt: Yavuz Eğilmez Ticaret.

 

Bugün herkese kırtasiye seti

   Diyalog bugün tüm okurlarına kırtasiye seti hediye ediyor. Özel poşet içinde bir adet tükenmez, bir adet kurşun kalem, bir adet silgi, bir adet kalemtraş ve bir adet cetvel bulacaksınız.

   Kırtasiye seti için kupon biriktirmenize gerek yok.

 

Yarın mutfak önlüğü

   Gazeteniz Diyalog yarın da tüm okurlarına, çekilişsiz, kurasız mutfak önlüğü hediye ediyor. İster kadın, ister erkek, mutfağa giren herkes bu önlükleri güvenle kullanabilir.

Güncelleme Tarihi: 02 Şubat 2014, 03:36
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474