banner564

Başkan uyardı

Özgürgün, “Bazı milletvekillerinin hırsları mantıklarının önüne geçti, parti bölünme sürecine sürüklenmeye çalışılıyor” dedi

Başkan uyardı
banner598
Ulusal Birliği Partisi (UBP) Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, UBP Genel Başkanlığı’na aday olan milletvekillerinin, aday olma şekilleri ve amaçlarının, parti içi demokrasiye katkı değil, partinin bütünlüğüne darbe ve parti içi kaosa davetiye olduğunu savundu. Özgürgün, “Bazı milletvekillerinin hırsları mantıklarının önüne geçti. Parti, bölünme sürecine sürüklenmeye çalışılıyor” dedi.
Diğer adayların birlikte hareket ettiklerini ve amaçlarının “partiye genel başkan olmaktan öte, kendisini genel başkan yapmamak” olduğunu iddia eden Özgürgün, “Ben koltuk sevdalısı değilim. Benim bütün niyetim partimizi toparlamaktır.. Bakanlık koltuğu benim için gerekmez. Diğer arkadaşlar görsünler ki bu işin bakanlıkla ilgisi yoktur. Kavga ile bu iş olmaz” ifadesini kullandı.
Hüseyin Özgürgün, halkın beklentilerine yanıt verecek geniş tabanlı bir hükümetin mutlaka başarılı olacağına inanç belirtti.
Yapılan yazılı açıklamaya göre bir televizyon programına konuk olan Özgürgün, UBP’nin kurumsallaşması, çağdaş bir yapı anlayışıyla ileriye taşınması, değişen ve gelişen yeni koşullar gereği çağdaş bir vizyona sahip olması adına yeni bir tüzük hazırladıklarını söyledi.
Kıbrıs konusuna da değinen UBP Genel Başkanı Hüseyin Özgürgün, şunları söyledi:
“Kıbrıs konusunda UBP’nin olmazsa olmazları vardır. İki kurucu devlet, iki halkın eşitliği, sulandırılmamış iki kesimlilik ve Türk Silahlı Kuvvetleri’nin etkin ve fiili garantisinin devam etmesi konusunda asla taviz vermeyeceğiz. Bu bizim kırmızıçizgimizdir. UBP’nin görüşleri nettir” 

Güncelleme Tarihi: 09 Eylül 2015, 10:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner473