banner564

Başkanlık önerdi

Ertuğruloğlu, mevcut sistemin devamının ülkeye bir şey kazandırmayacağını savundu

Başkanlık önerdi
banner598
Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, mevcut sistemin devamının ülkeye bir şey kazandırmayacağını, bu nedenle başkanlık sistemine geçilmesi gerektiğini söyledi. Dışişleri Bakanlığından verilen bilgiye göre, Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, Genç TV'nin "Bize Göre" programına konuk oldu. 
Programda yaptığı açıklamada; KKTC’de Ocak 2018'de yapılması öngörülen seçimlerde aday olup olmayacağını henüz açıklamadığını, ancak ülkedeki mevcut sistemin devam etmesinin ülkeye bir şey kazandırmayacağına inandığını söyleyen Ertuğruloğlu, ülkede başkanlık sistemine geçilmesi gerektiğini, mevcut sistemde yapılan her seçimde vatandaşın daha da hayal kırıklığına uğrayacağına inandığını kaydetti. 

Yeni süreç ancak...
Ertuğruloğlu, konuk olduğu programda, “eski” Kıbrıs müzakere sürecinin İsviçre’nin Crans Montana kasabasında yer alan zirvede bittiğini ve Güney Kıbrıs’ta yapılacak seçimlerin ardından canlandırılmasının da söz konusu olmadığını, yeni bir sürecin ancak eşitlik temelinde ve devletten devlete zemininde başlayabileceğini söyledi.

Ceyda, saçlarını kanser hastaları için bağışladı
Dışişleri Bakanı Tahsin Ertuğruloğlu, Kanser Hastalarına Yardım Derneği'ni kabul ederek, Londra'dan derneğe bağışlanan saçı takdim etti. Dışişleri Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre Ertuğruloğlu, Meme Kanseri Farkındalık Ayı dolayısıyla KKTC Londra Temsilciliği’nde derneğe bağışlanmak üzere teslim aldığı saçı, Dernek Başkanı Raziye Kocaismail'e sundu.

Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2017, 11:23
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474