banner564

‘Bayılıyordu  yardım ettik’

Eğlence yerinde tuvalete giden kadını ‘temizlik yapacağız” diyerek dışarıya çıkardıktan sonra boynundan öpmekle suçlanan İhsan Çalışkantürk, müthiş savunma yaptı.

‘Bayılıyordu  yardım ettik’
banner598

Suna ERDEN
Girne’de bir otelde meydana geldiği iddia edilen cinsel saldırı olayıyla ilgili İhsan Çalışkantürk ve Mehmet Sayar tutuklandı.
Zanlıların otelin kadınlar tuvaletinde bulunan Ö.Ö.’yü temizlik yapacaklarını söyleyerek dışarı çıkardıkları, daha sonra İhsan Çalışkantürk’ün kadını belinden kendisine doğru çekerek boynundan öptüğü, Mehmet Sayar’ın da gözcülük yaptığı ileri sürüldü.
Ö.Ö.’nün Çalışkantürk’ü itip kaçmayı başardığı ve polise şikâyette bulunduğu belirtildi.
Olayı gören kişiler olduğu ve tanık ifadeleri bulunduğu açıklanırken, dün iki zanlı Girne’de mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemede söz alan zanlılar suçlamaları kabul etmeyerek “Baygınlık geçirdi, yardım etmek istedik” iddiasında bulundu. 

Olayı görenler var
Soruşturmayı yapan polis, 14 Temmuz saat 20.30 sıralarında Girne-Lefkoşa anayolu üzerine faaliyet gösteren bir otelin araç park yerinin yanında bulunan bayan, erkek ve lavabo kısımlarını kapsayan oda içerisinde zanlı İhsan Çalışkantürk’ün ve zanlı Mehmet Sayar’ın kadınlar tuvaletinde bulunan Ö.Ö.’yü temizlik yapacaklarını söyleyip,  çıkmasını sağladıklarını söyledi.
Polis, İhsan Çalışkantürk’ün tuvaletten çıkan kadını belinden tutup kendisine doğru çektikten sonra boynundan öptüğünü ifade etti.
Kadının zanlıyı itip kurtulduktan sonra polise şikâyette bulunduğunu kaydeden polis, şikâyetçi kadının ifadesinde zanlı Çalışkantürk’ün kendisini taciz ederken, Mehmet Sayar’ın da gözcülük yaptığını söylediğini aktardı.
Polis, olay yerinde yapılan soruşturmada kadının tuvaletten koşarak çıktığına ve iki erkek şahsın peşinden gittiğine dair tanık ifadeler olduğunu kaydetti.
Mesele ile ilgili soruşturmanın devam ettiğini kaydeden polis, zanlıların 3 gün tutuklu kalmasını talep etti. 
Mahkemede söz alan zanlılar ise suçlamaları kabul etmeyerek “Baygınlık geçirdi, yardım etmek istedik” iddiasında bulundu. 
Mahkeme zanlıların soruşturma amaçlı 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi. 
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ALFAROMEO
ALFAROMEO - 5 yıl Önce

BUNLARAIN, ......LARINA,........SIN !

SIRADAKİ HABER

banner608

banner474