banner564

Bayıltana kadar dövdü

Taksisine binen boksör Ceyhun Tokmak tarafından ciddi şekilde darp edilen Şahin Karaçor mahkemede olanları anlattı:

Bayıltana kadar dövdü
banner598

 Suna ERDEN

Aracına binen, profesyonel boksör ve Türkiye şampiyonu Ceyhun Tokmak, tarafından ciddi şekilde darp edilen, olayda beli kırılan 51 yaşındaki taksici Şahin Karaçor davanın dünkü oturumunda tanık olarak dinlendi. Karaçor, bir kadın ve bir adamla taksisine binen Tokmak’ın aşırı derecede alkollü olduğunu, kadını Lefkoşa’daki gece kulübüne bırakmasını istediğini ifade ederek, “İstedikleri yere götürmediğim için benden geri dönmemi istediler. Tokmak ile arkadaşı indi. Kadının inmesini beklerken, aniden kapım açıldı ve Ceyhun Tokmak küfürler ederek beni yumruklamaya başladı, gerisini hatırlamıyorum bayıldım” dedi. 

Mağdur taksici tanıklık yaptı
Şubat ayında Girne’de 51 yaşındaki taksici Şahin Karaçor’un belini kırarak ağır yaralayan Türkiye’de profesyonel boksör Ceyhun Tokmak’ın davasında dün görüntüler izlendi, saldırıya uğrayan taksici tanık olarak dinlendi. Tokmak’ın avukatının ‘Tahrik’ iddiası üzerine duruşmanın seyri geçtiğimiz hafta değişirken, başkanlığını Fadıl Aksun’un yaptığı, Kıdemli Yargıç Pınar Beyoğlu ve Yargıç Temay Sağer’in baktığı davada, beli kırılan taksici Şahin Karaçor, dün tanık olarak dinlendi.  Karaçor, tanık kürsüsünde önce Kıdemli Savcı Erdinç Akyener’in sorularını cevaplayarak, olay gününü anlattı. 

Aniden saldırdı
Şubat ayında kullanımındaki ticari taksi içinde yolcu olarak bulunan Ceyhun Tokmak tarafından uğradığı saldırıyı anlatan Şahin Karaçor, olay günü kendisinin duraktan arandığını ve olayın gerçekleştiği otele gittiğini anlattı. 
Karaçor, sanık Ceyhun Tokmak’ın yanında bir kadın ve bir erkekle taksiye bindiğini kadının ayakta duramayacak kadar alkollü olduğunu ve Tokmak’ın kadını Lefkoşa’da bulunan bir gece kulübüne bırakmasını istediğini söyledi. 
Karaçor, “Ben istedikleri yere götürmediğim için benden geri dönmemi istediler ve otele geri döndüm. Tokmak’ın arkadaşı ve kendi indi kızın inmesini beklerken, aniden kapım açıldı ve Ceyhun Tokmak küfürler ederek beni yumruklamaya başladı, gerisini hatırlamıyorum bayıldım” dedi. 

Görüntüler izlendi
Şubat ayında Girne’de bir otelin önünde yaşanan olay ise dün Girne Ağır Ceza Mahkemesi’nde izlendi. 
Görüntülerde, sanığın Karaçor’u defalarca yumruklayarak etkisiz hale getirdiği ve çevredekilerin müdahale ettiği görüldü. 
Mahkeme başkanı Fadıl Aksun, davanın ara kararı için duruşmayı ileriki bir tarihe erteleyerek oturumu kapattı.  

Güncelleme Tarihi: 06 Haziran 2018, 10:17
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473