banner564

Bayram sabahı şok yaşadı

Lefkoşa’da Süleyman Aknar’a ait evin garajında bulunan aracı ateşe verilerek kundaklandı

Bayram sabahı şok yaşadı
banner598
Onur ULAĞ
Lefkoşa’da Süleyman Aknar’a ait evin garajında bulunan salon araç ateşe verildi, olayda iki araç tamamen yandı.
Polis basın bültenine göre, dün sabah 03.00 sıralarında meydana gelen olayda, Aknar’a ait salon araç üzerine muhtemelen yanıcı madde dökülerek yakıldı.  Yanan aracın yanında bulunan bir başka araç da tutuşarak tamamen yandı. 
Bayram sabahı aracı kundaklanan ve büyük şok yaşayan Süleyman Aknar, polise olayla ilgili ifade verdi. Polis olay yerinden topladığı deliller ve bölgede incelediği kamera görüntüleri doğrultusunda, fail yada faillerin yakalanması için geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Namık Taşpınarlı ölümden döndü
Öte yandan Girne’deki bir otelde müşteri olarak bulunan Namık Taşpınarlı’nın (55) otelin plajında yüzdüğü sırada boğulma tehlikesi geçirdi.
    Önceki gün öğleden sonra saat 16.30’da meydana gelen olayda ilkyardım tedavisinden sonra Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Taşpınarlı’nın yoğun bakım servisinde müşahede altına alındığı belirtildi.

20 bin Euro ile uçacaktı
Ercan Havalimanı’ndan, yasaların öngördüğü miktarın üzerinde bir parayla, yetkili makamlara beyan etmeden ülkeden çıkış yapmak isteyen isminin baş harfleri S.B. (E-61) olan bir kişi hakkında yasal işlem başlatıldı.
     Bahse konu şahıs, önceki gün, yasaların müsaade ettiği 10 bin Euro muadili döviz veya TL’den fazla para olan 20 bin 100 Euro nakit parayı yetkili makamlara beyan etmeden KKTC'den çıkış yapmaya çalışırken tespit edildi.

Güncelleme Tarihi: 26 Haziran 2017, 10:59
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473