banner564

Bayram tatilini hücrede geçirecekler

Çalıştıkları marketten yaklaşık bin liralık sebze ve meyve çaldıkları iddiasıyla tutuklanan 5 kafadarın tutukluluk süreleri 6 gün daha uzatıldı

Bayram tatilini hücrede geçirecekler
banner598
Çalıştıkları marketten yaklaşık bin liralık sebze ve meyve çaldıkları iddiasıyla tutuklanan Mehmet Yıldız, Abdulkadir Dilekçi, Derviş Oran, Ömer Dilekçi ve Sait Dilekçi dün Lefkoşa’da yeniden mahkemeye çıkarıldı.
Mahkemede mesele ile ilgili olarak şahadet veren polis, huzurda bulunan zanlılar Mehmet Yıldız, Abdulkadir Dilekçi, Derviş Oran, Ömer Dilekçi’nin müstahdem tarafından sirkat ve zanlı Sait Dilekçi’nin ise sirkat suçundan methaldar olduklarını söyledi. 
Polis zanlılar Mehmet Yıldız, Abdulkadir Dilekçi, Derviş Oran, Ömer Dilekçi’nin 2016 Haziran ayı içerisinde Reis Süper Market içerisinde manav bölümünden muhtelif manav malzemelerini herhangi bir ödeme yapmadan market dışına çıkarıp, zanlı Sait Dilekçi’ye vermek sureti ile çaldıklarının kamera kayıtlarından tespit edildiğini söyledi. Polis mesele ile ilgili olarak yapılan ilk incelemede çalındığı iddia edilen ürünlerin 1000 TL değerinde olduğu ve incelemenin devam ettiğini belirtti. 

6 gün daha tutuklu kalacaklar
Polis zanlıların  konu ürünleri başka şubeye götürdükleri yönünde beyanları olduğunu, ancak yapılan incelemede böyle bir bulguya rastlanmadığını belirterek soruşturmanın devam ettiğini ve salimen yürütüle bilmesi için zanlıların  6 gün daha poliste tutuklu kalmalarını talep etti.
Huzurunda verilen şahadeti değerlendiren Yargıç Murat Soytaç zanlıların soruşturma maksatlı 6 gün daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 07 Temmuz 2016, 11:53
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474