banner564

Bayrama hücrede girecek

Tüfekçi şirketinin muhasebecisi, maaşlar için bankadan çekilen 430 bin TL’den 200 binini kendi çantasına koyup, tuvalete saklayınca güvenlik kamerasına yakalandı

Bayrama hücrede girecek
banner598
Hüseyin ABRAŞ
   Haspolat Sanayi Bölgesi’nde bulunan Tüfekçi Limited şirketinin muhasebecisi 43 yaşındaki Rukiye Aşina, çifte bayram yapmaya hazırlanırken, güvenlik kamerasına yakalanarak hücreye gönderildi.
   Mahkemeye yansıyan bilgilere göre, maaş ödemeleri için hazırlanan 430 bin TL’nin 200 bin TL’sini çantasına yerleştiren ve çantayı da tuvalete saklayan Rukiye Hanım, güvenlik kamerasınca tespit edilerek gözaltına alındı.
   İddiaya göre zanlı Aşina, önceki gün 15.00 ile 18.00 saatleri arasında mali işler odasında çantada bulunan 430 bin TL paranın 200 bin TL’sini çaldıktan sonra, işyeri içerisindeki personel tuvaletine sakladı. Paranın kaybolduğuna dair polise yapılan ihbar üzerine işyeri güvenlik kameraları incelemeye alındı. 
    Güvenlik kameraları sayesinde zanlı Aşina tespit edilerek gözaltına alındı. Gözaltına alınan zanlı gönüllü ifade vererek suçunu kabul etti.

Pişman oldu ama çok geç
   Tüfekçi Limited isimli işyerinde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili soruşturma devam ederken, polis, zanlı Aşina’yı tutuklama talebi ile dün Lefkoşa’da mahkemeye çıkardı. Zanlı hakkında hırsızlık suçundan dolayı soruşturma yürütüldüğünü, alınacak ifadeler olduğunu kaydeden polis, 3 gün süre talep etti.
    Mahkeme hakkında soruşturma yürütülen zanlının 3 gün süre ile tutuklu kalmasına karar verirken söz hakkı verilen zanlı mahkemeden özür dileyerek pişman olduğunu, ilk kez böyle bir şey yaptığını söyledi.

Güncelleme Tarihi: 26 Temmuz 2014, 11:01
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474