banner564

Bayramı hücrede geçirecek

Uyuşturucu tesiri altında kaza yapan Zafer Özkaracan bir aylığına cezaevine gönderildi

Bayramı hücrede geçirecek
banner598
Melin DOBRAN
   Lefkoşa’da geçtiğimiz Pazar günü uyuşturucu etkisi altında trafik kazası yapan zanlı Zafer Özkaracan hakkındaki soruşturma tamamlandı. Zanlının daha önce uyuşturucu suçundan yargılandığı ancak Denetimli Serbestlik Yasası’ndan yararlanarak hapis cezası almadığı ortaya çıktı. Soruşturma amaçlı 3 gündür tutuklu bulunan zanlı dün teminat için Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
   Duruşmada zanlı hakkındaki iddiaları aktaran polis, Zafer Özkaracan’ın 20 Ağustos 2017 tarihinde, saat 18.00’de Lefkoşa’da, Osman Paşa Caddesi üzerinde trafik kazası yaptığını, olay yerine giden polis ekiplerinin zanlının aracında içerisinde uyuşturucu olan tütünle karışık sigara bulduklarını söyledi. 
     Bulunan uyuşturucu miktarının bir gram sentetik cannabionid olduğunu belirten polis, zanlının olay yerinde gözaltına alınarak hakkında soruşturma başlatıldığını ifade etti. Zanlının üç gündür tutuklu olduğunu, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirten polis, zanlı Özkaracan'ın benzer suçlardan sabıkası olduğunu ayrıca son olarak Denetimli Serbestlik Yasası’ndan yararlandırıldığını ifade etti. Polis, aktardığı olgular ışığında zanlının teminata bağlamasını talep etti. 
    Talebi değerlendiren mahkeme zanlı hakkında tutuklu yargı kararı vererek 1 ay süre ile cezaevine gönderilmesine emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 25 Ağustos 2017, 10:10
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474