banner564

Bazı yollar trafiğe kapalı olacak

Zafer Bayramı törenleri ve provaları nedeniyle Lefkoşa ile Gazimağusa’da bazı yollar trafiğe kapalı olacak

Bazı yollar trafiğe kapalı olacak
banner598
30 Ağustos Zafer Bayramı ve Türk Silahlı Kuvvetleri Günü, törenleri ve tören provaları nedeniyle Lefkoşa ve Gazimağusa’da yarın ve Cumartesi günleri bazı yollar trafiğe kapalı olacak.
Polisten yapılan duyuruya göre, Lefkoşa’da yarın saat 08.15’ten tören provasının sona ereceği saate ve Cumartesi günü de saat 08.00’den törenin sona ereceği saate kadar Gönyeli Çemberi ile Kıbrıs Gazetesi arasında kalan yol, trafik akışına kapatılacak.
Bu tarih ve saatlerde Yeni Organize Sanayi Bölgesi’ne gitmek isteyen sürücüler için, Altınbaş Petrol istasyonu önündeki yol kavşağı ile Cezaevi kavşağından kontrollü olarak trafik akışı sağlanacak.
Gazimağusa, Girne ve Güzelyurt’dan gelecek araç sürücüleri de şehir merkezine giden yol güzergahlarını kullanarak ulaşımlarını sağlayabilecek.
Gazimağusa’da ise yarın saat 16.30’dan tören provasının sona ereceği saate kadar Fazıl Polat Paşa Bulvarı ve Cumartesi günü de saat16.00’dan törenin sona ereceği saate kadar, Fazıl Polat Paşa Bulvarı, Fevzi Çakmak Bulvarı ve İlker Karter Caddesi ile Baykal çemberi trafik akışına kapatılacak.
Polis, bu tarih ve saatlerde trafik akışını engellememek için sürücülerin belirtilen yollara park etmemeleri, trafik işaret ve işaretçilerine uymalarını istedi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ağustos 2014, 10:11
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474