banner564

Bekri Mehmed’in hali perişan

Patrona yumruk atmanın bedelini ağır ödedi

Bekri Mehmed’in hali perişan
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Gazimağusa’da önceki gün patron ile işçi arasında yaşanan kavga mahkemeye taşındı. Çıkan tartışmada Türkmenistanlı Bekri Mehmedov isimli işçi, patronu Yılmaz Gazioğlu’nun yüzüne yumruk attı. Bunun üzerine Yılmaz Gazioğlu, oğlu Fırat Gazioğlu ve yeğeni Mehmet Gazioğlu ile birlikte, Bekri Mehmedov’u feci şekilde dövdü. Polis Yılmaz Gazioğlu ile Bekri Mehmedov’u gözaltına alınırken, Fırat Gazioğlu ile Mehmet Gazioğlu’nun halen daha aranmakta olduğu belirtildi. Gözaltına alınan zanlılar Yılmaz Gazioğlu ile Bekri Mehmedov dün tutuklama talebiyle Gazimağusa’da mahkemeye çıkarıldı.

İşe alkollü geldiği iddia edildi
Olayla ilgili soruşturmayı yürüten polis,  10 Aralık 2017 tarihinde, zanlı Yılmaz Gazioğlu’nun işe alkollü gelen çalışanı zanlı Bekri Mehmedov  ile tartıştığını, tartışma sırasında Bekri Mehmedov’un Yılmaz Gazioğlu’nun yüzüne vurarak vahim zarara uğrattığını söyledi. 
Yılmaz Gazioğlu’nun ise daha sonra yanına gelen oğlu Fırat Gazioğlu ve yeğeni Mehmet Gazioğlu ile birlikte Bekri Mehmedov’u ciddi şekilde darp ettiklerini ve vahim zarara uğrattıklarını kaydeden polis, zanlıların tutuklandığını soruşturmanın yeni başladığını belirterek üç gün süre talep etti. Mahkeme, iki zanlının üçer gün süreyle tutuklu kalmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2017, 11:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473