banner564

Özgürgün: Hedefimiz tek başına iktidar

UBP’nin milletvekili adayları Lefkoşa’da düzenlenen şölenle tanıtıldı

Özgürgün: Hedefimiz  tek başına iktidar
banner598
Ulusal Birlik Partisinin (UBP) 2018 Erken Genel Seçimlerinde Cumhuriyet Meclisi’ne girmek için yarışacak 50 kişilik milletvekili aday kadrosunun halka takdim edildiği Büyük Buluşma Lefkoşa Atatürk Spor Salonunda gerçekleşti. 
‘Partimiz bir yolumuz bir’ , ‘Halka hizmet yolunda biriz’  ve ‘Tek hedef var, tek başına iktidar’ sloganlarının salonun duvarlarını süslediği buluşmada partinin propaganda filmi ve aday tanıtım filmleri de gösterildi. 
Etkinliğe UBP Onursal Başkanı, 3’ncü Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu eşi Meral Eroğlu ile birlikte katıldı ve bir de konuşma yaptı. 
Eroğlu konuşmasında, tüm partililere sandıklar açılıncaya yorulmadan çalışmaya ve sandıkları doldurarak tek başına iktidar olma hedefi için yorulmadan çalışmaya davet etti. 
‘Sizleri çok özlemiştim’ diyerek binlerce UBP’liye seslenen Eroğlu,  “1976 yılından 2010 yılına kadar birçok başarılara ve zaferlere birlikte imza attık. Şimdi de yeni bir zafere ulaşmanın arifesindeyiz. Dargınlık olmaz kırgınlık olmaz herkes tek yumruk olarak partimizi tek başına iktidara taşımak boynumuzun borcudur” dedi. 

Erhürman’ın teklifini geri çevirdi
Ulusal Birlik Partisi Genel Başkanı ve Başbakan Hüseyin Özgürgün, ise konuşmasında, “Ulusal Birlik Partisi halka hizmet demektir. Halkın umudu olarak doğmuş, umudu olmuş, olmaya da devam edecektir’ dedi.
Konuşmasının devamında, “Halkımız, kimilerini devlet yönetiminde bulundukları sürede yaptıklarından, görevi yarıda bırakıp kaçtıklarından, geri bıraktıkları enkazdan tanımakta, kimilerini ise hiç tanımamaktadır” diyen Özgürgün, kendisine canlı yayında tartışma teklif eden CTP Genel Başkanı Erhürman’a da “CTP’nin yeni Genel Başkanı TV ekranlarında benimle buluşmak istermiş. Başkanlığımdaki 19 aylık hükümetin icraatlarını dinlemek istermiş. Bıraktıkları enkazı ortadan kaldıran, hükümet icraatlarımızı halkımız çok iyi bilmektedir.  CTP genel başkanına özel brifing verecek değilim. Onlar önce verdikleri rahatsızlıktan dolayı özür dilesin’ diyerek cevap verdi.

“Gün bir olma günü”
Özgürgün konuşmasını şu şekilde tamamladı: Gün bir olma, birlikte olma, tek başına iktidara yürüyüşümüzü başlatma günüdür. Güçlü iktidar, yeni hedefler ve büyük projelerle bu güzel ülkemizin insanlarının hak ettiği çok daha güzel bir geleceği yine sizlerle kuracağız…

Güncelleme Tarihi: 13 Aralık 2017, 12:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473