banner564

Belçika’dan yola çıkacaklar

Robinson Club üyeleri, yardım amaçlı gerçekleştirecekleri ülke ziyaretlerini KKTC’de tamamlayacak

Belçika’dan yola çıkacaklar
banner598
 Belçika’da faaliyet gösteren Robinson Club üyeleri, yardım amaçlı gerçekleştirecekleri ülke ziyaretlerini KKTC’de tamamlayacak.
    Geçtiğimiz yıllarda KKTC’ye tatil amacıyla gelip yürüyüş ve bisiklet turlarına katılan bazı üyelerin Kuzey Kıbrıs’taki doğal güzellikleri keşfetmesi sonucu ziyaret programına KKTC’yi de alan Robinson Club üyeleri, bu kapsamda Ekim ayında Belçika’nın Vorselaar kasabasından hareket edecek ve birçok Avrupa ülkesini gezdikten sonra Türkiye’ye ve son olarak da KKTC’ye gelecek.
   Avrupa Parlamentosu temaslarında konuyla yakından ilgilenen Bağımsız Milletvekili Hasan Taçoy, KKTC Brüksel Temsilciliği aracılığı ile Robinson Clup üyeleri ile temas kurdu.    Taçoy konuyla ilgili yazılı açıklamasında, Robinson Club üyelerinin Kuzey Kıbrıs’ın varlığını, turistik güzelliklerini kendi bölgelerindeki insanlara duyurmak istediğini, bunun yanısıra yardıma muhtaç çocuklara yönelik çabalara katkıda bulunmak istediklerini söyledi.    
   Taçoy şunları söyledi:  “Bu amaçla hazırladıkları bir proje var. Bazı aktiviteler düzenleyerek 5000 Euro kadar bir para toplamayı planlıyorlar. Ayrıca yapacakları aktiviteleriyle ülkemizin tanıtım çabalarına da katkıda bulunmuş olacaklar.”

Güncelleme Tarihi: 05 Nisan 2017, 11:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474