banner564

‘Benim suçum yok’

Bektaş Gıda Marketin kasap reyonunda çalışan Şemsettin Yalçın, tutukluluğa itiraz etti

‘Benim suçum yok’
banner598

 Suna ERDEN

   Girne’de meydana gelen ve Ahmet Sarıkılıç isimli zanlının intiharına da neden olan çekiçli soygun olayında sürpriz bir gelişme yaşandı. Bektaş Gıda Markete ait aracın soyulması olayı ile ilgili işyerinin kasap reyonunda çalışan Şemsettin Yalçın tutuklandı. Zanlı dün Girne’de mahkemeye çıkarılırken, soygun ile ilgili aranan bir şahıs ile telefon görüşmelerinin tespit edildiği açıklandı. Zanlının, kafasına çekiç ile vurularak soyulan market çalışanı Mehmet Ali Güngörmüş yola çıkar çıkmaz söz konusu şahsa telefon açtığı ve bilgi verdiği belirtildi. 
    Soruşturmayı yapan polis, zanlının 24 Eylül tarihinde Girne’de meydana gelen , “Soygun, ciddi darp, ateşli silah taşıma ve tasarrufu, kasti hasar, soygun, sirkat, yaralama” suçları ile bağlantılı olarak tutuklandığını söyledi. 
   Polis, yapılan soruşturmada zanlı Yalçın’ın mesele ile bağlantılı aranan bir şahsı olay günü cep telefonu ile aradığını açıkladı. Polis, zanlının arama yaptığı saatin ise soyulan market çalışanı Mehmet Ali Güngörmüş’ün işyerinden ayrıldığı dakikalarda olduğunu ifade etti.    Zanlının tutuklandığını, soruşturmanın yeni başladığını ve suçla bağlantılı bir şahsın daha arandığını kaydeden polis, ayrıca zanlıya ait telefon dökümlerinin de inceleneceğini belirterek, bir gün süre ile tutuklu kalmasını talep etti.
    Mahkeme zanlı hakkında bir gün tutuklama emir verirken, söz hakkı verilen zanlı iddiaları reddetti. Zanlı, “Benim olay ile alakam yok.  Söz konusu şahsı aramızda alacak verecek meselesi olduğu için aradım” iddiasında bulundu.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473