banner564

“Benzin bitti” dedi 350 lirayı götürdü

Kimi zaman polis, kimi zaman avukat, kimi zaman da yakın bir akraba olduğunu söylerek insanları dolandıran Erdi Konyalıoğlu rahat durmuyor

“Benzin bitti” dedi 350 lirayı götürdü
banner598

 Suna ERDEN

   Kılıktan kılığa giren, kimi zaman polis, kimi zaman avukat kimi zaman ünlü bir iş adamının akrabası olduğunu söyleyerek insanları kandıran ve onlardan para alan Erdi Konyalıoğlu yine rahat durmadı    Daha Ekim ayı başlarında sahtekarlık suçundan tutuklanan ve soruşturmanın ardından teminata bağlanan zanlı bu kez iki kişiyi dolandırdı. Şikayet üzerine gözaltına alınan zanlı dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 
   Soruşturmayı yapan polis, zanlının 22 Ekim’de,  Gönyeli'de, dolandırmak kastı ile Hasan Yalkut’a kendisini halasının torunu olarak tanıtıp, arabasının benzinin bittiğini ve eşini havaalanından alması gerektiğini söyleyip sahtekârlıkla 350 TL nakit para temin ettiğini belirtti.
   Polis, zanlının 30 Ekim’de ise Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir iş yerine giderek, muhasebeci olmadığı halde kendisini muhasebeci olarak tanıtarak vergi ödemesi için iş yeri işletmecisinden toplam 5 bin 500 TL nakit para temin ettiğinin tespit edildiğini söyledi. 
    Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini ve zanlının bir gün süre ile poliste tutuklu kalmasını talep etti.
   Mahkeme talebi kabul etti. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473