banner564

Bilanço ağır olacak

Belediye Başkanı Çelebi, aşırı yağışlardan dolayı Dikmen’de evlerin zarar gördüğünü, tüm yolların bozulduğunu, milyonlarca liralık zararın söz konusu olduğunu söyledi

Bilanço ağır olacak
banner598

Suna ERDEN
Aşırı yağışlardan en çok etkilenen bölgelerden biri olan Dikmen yaralarını sarmaya çalışıyor. Sele dönüşen yağışlar nedeni ile bölgedeki yüzlerce evde hasar oluşurken, tüm yollar, köprüler tahribata uğradı. Hem bölge halkının hem de belediyenin zararının milyonları bulduğu ifade edilirken, Dikmen Belediye Başkanı Yüksel Çelebi “Bölgemizde yaşanan tahribatın tek nedeni aşırı yağışlardır” dedi. Diyalog’a konuşan Çelebi,  bölgedeki tüm yolların bozulduğunu, yüzlerce evde hasar oluştuğunu, beton köprülerin dahi yıkıldığını ifade ederek şunları söyledi:
“Çok kötü günler yaşadık. Sel suları beton köprüleri dahi aldı götürdü. Bölgemizde dere kanalları oluştu. Üç ay önce döktüğümüz asfaltlar bozuldu. Hem belediyenin hem de halkın milyonlarca lira zararı oluştu.”
Çelebi, bugün itibari ile hasar tespit çalışmalarına başlanacağını, ayrıca Başbakanın talimatı ile teknik incelemeler yapılacağını da sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474