banner564

Bileğini büküp tokatladı

Eski kız arkadaşının yeni bir ilişkiye girmesini kabullenemeyen Yunus Emre Köylü şiddete yöneldi

Bileğini büküp tokatladı
banner598

 Kendisinden ayrılan kız arkadaşının başla biriyle ilişkiye başlamasına öfkelenen Yunus Emre Köylü olay çıkardı. Eski kız arkadaşının evini basıp, darp eden zanlı şikâyet üzerine tutuklandı. Ülkede üniversite öğrenimi için bulunan zanlı dün teminat talebi ile mahkemeye çıkarıldı. 

Polis, olayın 14 Kasım 2019 tarihinde saat 07.00 sıralarında Lefkoşa’da İ.T. isimli kadının evinde meydana geldiğini söyledi.
Polis, zanlı Emre Yunus Köylü’nün eski kız arkadaşı olan İ.T.’yi yeni erkek arkadaşı edindiği gerekçesiyle darp ettiğini söyledi.  
Polis memuru, zanlının kız arkadaşının yüzünü sıkıp sol el bileğini bükerek darp ettikten sonra ikametgâh içerisinden çıkmayarak mülke tecavüz suçunu işlediğini mahkemeye aktardı.
Polis, zanlının şikâyet üzerine tutuklandığını söyleyerek, üniversite öğrencisi olan Köylü’nün davalarında hazır bulunması için uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme, 5 bin TL nakit teminat yatırması ve bir kefilin 20 bin TL değerinde kefalet senedi imzalaması şartları ile zanlının tutuksuz yargılanmasına emir verdi. 

Güncelleme Tarihi: 20 Kasım 2019, 12:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474