banner564

Bilgi birikimi paylaşılacak

DAÜ ile PGM arasında Eğitim-Öğretim, Araştırma ve Kültürel konuları kapsayan işbirliği protokolü imzalandı

Bilgi birikimi  paylaşılacak
banner598

 Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) ile Polis Genel Müdürlüğü (PGM) arasında Eğitim-Öğretim, Araştırma ve Kültürel konuları kapsayan işbirliği protokolü imzalandı.

DAÜ’den verilen bilgiye göre, PGM’de imzalanan protokole Polis Genel Müdürlüğü adına Genel Müdür Ahmet Zaim, DAÜ adına ise Rektör Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak imza koydu.
Polis Genel Müdürü Ahmet Zaim protokol imza töreninde yaptığı konuşmada, protokolden her iki kurumun da kazanımları olacağını belirtti.
DAÜ’nün ülkenin en önemli kurumlarından biri olduğunu ifade eden Zaim, iki kurumun bilgi alışverişinde bulunmasının oldukça Taraftarium önemli olduğuna değindi.

İlişkileri de geliştirecek

DAÜ Rektörü Prof. Dr. Öztoprak da, DAÜ ile PGM’nin uzman personelinin bilgi birikiminin söz konusu protokolle karşılıklı düzenlenecek eğitimlerle paylaşılmaya devam edileceğini söyledi.
Açıklamaya göre, imzalanan söz konusu işbirliği protokolü ile DAÜ ile Polis Genel Müdürlüğü arasındaki ilişkileri geliştirmek, güçlendirmek ve karşılıklı olarak işbirliğini teşvik etmek hedefleniyor. Protokol kapsamında taraflar karşılıklı ilgi alanlarına giren problemlere çözüm bulma konusunda birbirlerinin bilgi ve deneyimlerinden yararlanabilecek, ihtiyaç duyulan alanlarda bilgi transferi, eğitim programları düzenlenecek.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2013, 13:07
YORUM EKLE
YORUMLAR
hande ozkan
hande ozkan - 4 yıl Önce

ayak bas parmagimda tirnak batmasi dediler tirnagin yanindan et parcasi cikti gittikce buyuyor cerrah ve cildiyenin verdigi ilaclari kullandimiyice buyudu ve caresisim irrelevance yarin gel sokecem dedi.korktum gitmedim ve yara var enfeksiyon kadar diye korktum aslinda hangi bolume.gidilmesi gerekiyordu.

SIRADAKİ HABER

banner608

banner473