banner564

Bin lira istedi

Deniz Göktaş, eski kız arkadaşının evine girip ‘Borcunu öde’ notu bıraktı

Bin lira istedi
banner598

 Lefkoşa’da eski kız arkadaşının evine izinsiz ve gizlice girip not bırakan Deniz Göktaş şikayet üzerine tutuklandı. Ayrıldığı kız arkadaşının evine girdikten sonra, “Bana Bin TL borcun var. Borcumu istiyorum”şeklinde not bırakan zanlı dün teminat talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı. 

Mahkemede kendisine iftira atıldığını iddia eden Göktaş, “Evin içine girip zarar vermedim. Not bıraktım. Borcumu istediğim için bana iftira atıldı” dedi. 
Soruşturmayı yapan polis, zanlının 15 Mayıs saat 08.00 sıralarında eski kız arkadaşı N.E.’nin Hamitköy’de bulunan evine gizlice girdiğini söyledi. 
Zanlının eve girmek için balkondaki sehpanın örtüsü altında bulunan anahtarı kullandığını ifade eden polis, N.E.’nin anahtarı okuldan dönen çocuklarının eve girebilmesi için söz konusu yere koyduğunu ifade etti.
Polis, anahtar ile kapıyı açıp içeri giren Göktaş’ın kuaför eğitiminde kullanılan 286 TL değerindeki özel yapım bayan yüz maketini yere düşürüp kırdığını söyledi. Polis, zanlının daha sonra evdeki ajandanın sayfasını yırtıp kız arkadaşına not yazıp bıraktıktan sonra evden ayrıldığını ifade etti. Zanlının eve girdiğinin anlaşılması üzerine eski kız arkadaşının şikayetçi olduğunu kaydeden polis, Göktaş’ın soruşturma amaçlı tutuklandığını belirtti.
Polis memuru, zanlı hakkında kasti hasar ve mülke tecavüz suçlarından başlatılan soruşturmanın tamamlandığını belirterek, teminata bağlanmasını talep etti.
Mahkeme, zanlının 3 bin TL nakit teminat yatırması şartı ile tutuksuz yargılanmasına emir verdi. Zanlının davaları görülünceye kadar yurt dışına çıkışı da engellendi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner473