banner564

THY’nin ‘iftar ve ödül töreni’ Merit Royal’de gerçekleşti

Başarılı acentelere plaket verildi

THY’nin ‘iftar ve ödül töreni’ Merit Royal’de gerçekleşti
banner598

  Dünya genelinde ilk 5 hava yolu arasında yer alan THY’nin;  yetkili acenteleri ve sektör temsilcileri için düzenlediği iftar ödül organizasyonu, yaklaşık 200’e yakın davetlinin katılımı ile Merit Royal Otel’de gerçekleşti.

  Gecenin açılış konuşmasını yapan THY‘ nın Kıbrıs Müdürü Resul BAŞ ‘‘Bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan değerli acentelerimize çok teşekkürlerimi ileterek işbirliklerimizin devamının gelmesini dilerim’’ dedi.
  İftarın ardından 2018 yılında başarılı satış performansını gösteren acentelere ödüller takdim edildi. Ardından yapılan çekilişte yurt içi ve yurt dışından birçok talihli uçak bileti kazandı.
Geceye katılanlar arasında; Kıbrıs Türk Turizm ve Seyahat Acenteleri Birliği Başkanı Erkan Kilim, Turizm Bakanlığı müsteşarı İsmet Esenyel, Sağlık Turizmi Konseyi Başkanı Ahmet Savaşan da vardı. 
  Kıbrıs’ta Türk Hava Yolları ve Merit Oteller Grubu işbirliğinin pekişmesi ve Kıbrıs turizmine olan değerli katkılarından dolayı Merit Royal & Premium Otel Genel Müdürü Aybars Kutluba’ ya plaket takdim edildi.  

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474