banner564

Binbir surat Erdi içeriye gönderildi

Sabıka dosyası kabarık olan ve işlediği sahtekarlık suçları ile nam salan zanlı, mahkemeden özür diledi ama ikna edemedi

Binbir surat Erdi içeriye gönderildi
banner598
Hüseyin ÇİÇEK
Ülke genelinde işlediği sahtekarlık suçları ile nam salan ve son olarak geçtiğimiz Pazar günü Gazimağusa’da yeniden sahneye çıkan Erdi Konyalıoğlu, soruşturmasının tamamlanmasının ardından dün teminat maksatlı Gazimağusa Kaza Mahkemesi huzuruna çıkarıldı.
Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru Hüseyin Osum, zanlının, 5 ile  6 Eylül  2015 tarihlerinde Gazimağusa’da faaliyet gösteren Happy Pet Shop, Mavi Deniz Market, Memoli Restoran, Koruk Market sahiplerini ve bir taksiciyi, Girne’de de Tempo isimli süpermarket isimli işyerini  kendisini polis olarak tanıtarak ve eşini Ercan Havaalanına götüreceğini söyleyerek dolandırdığını, sahtekarlık ile 660 TL para temin ettiğini anımsattı.

Paralarını teker teker geri verecektim
Soruşturmanın tamamlandığını bildiren Osum, zanlının 30 Haziran 2015 tarihinde cezaevinden tahliye olmasından kısa bir süre sonra yeniden suç işlediğine vurgu yaparak, bunun da zanlının uslanmaz biri olduğunu gösterdiğini söyleyedi.
Osum, zanlının davaları görüşülünceye kadar Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesini talep etti. Mahkemede söz alan zanlı Erdi Konyalıoğlu, “Bütün arkadaşların telefon numaralarını almıştım, hepsinin de paralarını teker teker geri ödeyecektim” dedi. Kötü bir niyetinin olmadığını iddia eden Konyalıoğlu, defalarca cezaevine girip çıktığını ancak bir faydası olmadığını söyleyerek, “psikolojim bozuk, ne olur beni cezaevine göndermeyin” diyerek mahkemeden merhamet diledi.
Huzurundaki şahadeti ve zanlının beyanlarını değerlendiren Yargıç Banu Soyer, zanlının 2 ayı geçmemek şartı ile davaları görüşülünceye kadar hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderilmesine emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2015, 10:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474