banner564

Bir gram için yandı

Türkiye Milli Tekvando Federasyonu’nda görevli eğitmen Nusret Saldıran, havaalanında tutuklandı

Bir gram  için yandı
banner598
Suna ERDEN
Türkiye Milli Tekvando Federasyonu’nda görevli eğitmen Nusret Saldıran, üzerinde uyuşturucu bulunduğu iddiasıyla Ercan Havaalanı’nda gözaltına alındı. KKTC’de düzenlenecek Tekvando Turnuvasına katılmak için ülkeye gelen Saldıran’ın üzerinde bir gram uyuşturucu madde bulundu. Hakkında uyuşturucu madde ithal ve tasarrufu suçlarından soruşturma başlatılan zanlı dün tutuklama talebiyle Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.

Üç gün tutuklu kalacak
Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Birimi’nde görevli polis, zanlı hakkındaki iddiaları aktardı. Polis,  zanlı Nusret Saldıran’ın 26 Ocak 2018 tarihinde saat 12.00 sıralarında Ercan Havaalanı’ndan giriş yapmak isterken devriye gezen narkotik detektör köpeği Zeyna tarafından tespit edildiğini ve üzerinde yapılan aramada yaklaşık bir gram ağırlığında hintkeneviri türü uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi. 
Polis, zanlının mesele ile ilgili olarak gönüllü ifade verip suçunu kabul ettiğini, alınan ifadesinin araştırılacağını belirterek ilk etap da 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti. Mahkeme, hakkında soruşturma yürütülen zanlının 3 gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Güncelleme Tarihi: 27 Ocak 2018, 11:38
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner471

banner474