banner564

Bir işçinin  kolu koptu

Lefkoşa'nın Hamitköy bölgesindeki yol yapım çalışması sırasında meydana gelen patlamada 5 kişi yaralandı

Bir işçinin  kolu koptu
banner598

 Başkent Lefkoşa'nın Hamitköy bölgesindeki yol yapım çalışması sırasında meydana gelen patlamada 5 işçi yaralandı.

Polis yetkililerinden alınan bilgiye göre, yol asfaltlama çalışması sırasında bulunan bir el bombasının düşürülmesi sonucu, patlama meydana geldi. Ağır yaralanan 5 kişi, Yakın Doğu Hastanesine kaldırıldı.
Patlamanın etkisiyle işçilerden birinin kolunun koptuğu, diğer işçilerin ise vücutlarının çeşitli yerlerinde şarapnel parçaları olduğu ifade edildi.
Acil Tıp Uzmanı Doktor Koray Kadam BRT’ye yaptığı açıklamada hastaneye getirilen beş yaralıdan ikisinin durumunun ciddi olduğunu söyledi. Ciddi şekilde yaralananlardan birinin durumunun ağır olduğuna işaret eden Doktor Koray Kadam, “bu hastamız bize geldiğinde sağ bileği, bilek kemikleri de dahil tamamen kopmuştu” dedi.
Durumu ciddi olan diğer hastanın da genital bölgesinde şarapnelin neden olduğu yaralanmalar olduğunu ve onun da ameliyat edildiğini söyleyen Doktor Kadam, diğer üç yaralının ise bir süre kontrol altında tutulduktan sonra taburcu edileceğini açıkladı.
Patlamanın ardından yaralıların arkadaşları Yakın Doğu Hastanesi acil servisi önünde endişeli bir bekleyişe girdi. Çalışanlar geç vakte kadar hastanedeki bekleyişlerini sürdürdüler.
Polis, yaralıların isimleri ve yaralanmaya neden olan patlamayla ilgili henüz açıklama yapmadı.
Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474