banner564

Bir kişi yaralandı

Yenikent’te iki grup arasında çıkan kavgada taşlar, sopalar, demir çubuklar konuştu, silahlar patladı

Bir kişi yaralandı
banner598

 Ali Cem GÜL

Gönyeli’de dün akşam Yenikent Lider Sokakta iki gurup arasında çıkan kavgada taşlar, sopalar havada uçuştu, silahlar patladı. Çıkan olayda bir kişi başına aldığı sopa darbesiyle yaralandı. 
İhbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, bir adet boş kovan, sopa, demir çubuk bularak emare olarak aldı. Meseleyle ilgili olarak 3 kişi tutuklanırken, olaya karışan diğer zanlıların da arandığı belirtildi.
Elde edilen bilgilere göre, 6 kişilik bir gurup dün akşam saat 19.30 sıralarında Yenikent Lider Sokak’ta bulunan B.C.D’nin evine saldırdı. B.C.D. yakınları ve 6 kişilik gurup arasındaki kavga evin önündeki sokağa taşındı. İki gurup arasında çıkan kavgada taşlar, sopalar, demir çubuklar kullanıldı.  
Kavga esnasında havaya bir el ateş açıldığı da öne sürüldü.
Birbirlerine sopa, taş ve demir çubukla vuran iki guruptan bir kişi başına aldığı sopa darbesiyle yaralandı. 
Olayda yaralanan şahıs Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavisinin ardından müşahede altına alındı.
Olay yerinde inceleme yapan polis, demir çubuk, tahta sopaları bularak emare aldı. 
Olayda ateşli silah kullanıldığı iddiaları üzerine polis, yaptığı aramada bir adet boş kovan tespit etti. Meseleyle ilgili olarak 3 kişi tutuklanırken, olaya karışan diğer zanlıların da arandığı belirtildi. 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner608

banner474